Beşiktaş'ın şaşırtan bütçesi

Bankalar konsorsiyumundan kredi alarak sporcularına borçlarını önemli ölçüde ödeyen Beşiktaş yönetimi az da olsa bir bonservis bedeli ödeyerek futbolcu transfer edebilecek konuma geldi...

Beşiktaş'ın şaşırtan bütçesi

Beşiktaş'ın elinde transferde bonservis bedeli olarak kullanılabilecek sadece 4 milyon euro bulunuyor. Bu nedenle yönetim Türk sol bek için takas yolunu kullanmayı seçti. Gökhan Süzen için İBB'nin Muhammet Demirci'yi istemesi ise sıkıntı yarattı. Yönetim, "Maradona" diye lanse edilen ve Barcelona'ya dahi gönderilmeyen Muhammet'i, İBB'ye Süzen'e karşılık vermeye sıcak bakmıyor. İBB yönetimi Süzen dışında Beşiktaş'tan başka hiçbir oyuncuya sıcak bakmıyor.

ÇAĞLAR BEDAVA GELİRSE ALINACAK

Beşiktaş yönetimi de bu yüzden istemeyerek de olsa rotasını Çağlar Birinci'ye çevirdi. Çağlar, G.Saray yönetiminden bonservisini alabilirse, bedelsiz olarak kendisiyle sözleşme imzalanacak. Bu arada Beşiktaş sürpriz yapıp sol kanat için Kuban'da oynayan ve Türk pasaportu bulunan Aras Özbiliz'i transfer ederse bu kez yabancı sol bek gündeme gelecek. Fakat şimdilik bu opsiyon pek de kullanılabilir durmuyor.

2 OCAK'TA PARİS'E GİDECEK TAMER KIRAN İŞİ BİTİRECEK

Nene'den, Beşiktaş'ı Katar'la karıştırması ve kendisini "Messi" sanması yüzünden vazgeçilirken, sakatlıkları yüzünden Miralem Sulejmani defteri de kapandı. Danko Lazovic için de Zenith'in istediği 4 milyon euro fazla bulundu. Alexe'ye zam yapan D.Bükreş ile pazarlıklar devam ederken, Terim'in önerdiği Pitroipa ve Fransız menajerler tarafında teklif edilen Bautheac konusunda da araştırmalar başlatıldı. Tamer Kıran'ın, 2 Ocak'ta Paris'e geçeceği ve burada transfere son noktayı koyacağı öğrenildi.
 
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın şaşırtan bütçesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER