Fenerbahçe Ülker ligde doludizgin!

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, Aliağa Petkim'i 95-61 yenerek liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe Ülker bu sonuçla 13. haftada 12. galibiyetini, Aliağa Petkim ise 8. yenilgisini aldı

Fenerbahçe Ülker ligde doludizgin!

Maça her iki takım savunmada oldukça sert başladı. Fenerbahçe Ülker'in  boyalı alandan bulduğu sayılara, aldığı hücum ribaundlarından sayılar üreterek  karşılık veren Aliağa Petkim, ilk 5 dakikayı 9-8 önde geçti. Çeyreğin sonlarına  doğru tam saha baskı yaparak rakibini top kayıplarına sürükleyen  sarı-lacivertliler, hücumda da etkili olmaya başlayınca ilk çeyreği 21-14 önde  tamamladı.

         İkinci çeyrekte savunmada kaptığı toplarla hızlı hücumlara çıkan  sarı-lacivertliler, 15. dakika içinde farkı çift hanelere çıkardı: 34-22. Alan  savunmasına dönen rakibi karşısında topu iyi çeviren ve skor üreten  sarı-lacivertli takım, McCalebb'in de oyuna ağırlığını koymasıyla soyunma odasına  45-27'lik skorla üstün gitti.

         Üçüncü çeyreğe iki takım da boyalı alanı iyi kullanarak başladı. Rakibini  hücumda top kayıplarına zorlayan Fenerbahçe Ülker, İlkan Karaman'ın hücumdaki  skorer oyunuyla 25. dakikayı 59-37 önde geçti. Aldığı moladan sonra Ersin  Görkem'le üst üste 3 sayılık basketler bulan konuk takım periyotun bitimine 3  dakika kala farkı 14'e indirdi: 59-45. Çeyreğin sonlarında tam saha prese  başlayan ve kaptığı toplarla hızlı hücumlardan sayılar üreten Fenerbahçe Ülker,  son bölüme 70-49 önde girdi.

         Son çeyrekte farkı daha da açan Fenerbahçe Ülker, rakibini 34 sayı farkla  95-61'lik skorla yendi.

         Maçın en skorer ismi Aliağa Petkim'de 21 sayı üreten Chalmers oldu. Konu  ekipte Francis 19 sayı üretti, Fenerbahçe Ülker'de ise, Sato 18, Preldzic 15 ve  McCalebb 14 sayı kaydetti.
<< Önceki Haber Fenerbahçe Ülker ligde doludizgin! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER