Abdullah Avcı: Bugün bir şey kaybetmedik


Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 1 - 0 mağlup olan Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı, bugün bir şey kaybetmediklerini söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çalıştıkları gibi sahalarında bekleyen değil rakibe baskı yaparak oynadıklarını belirterek, "Rakibi rahatsız ettiğimiz anlar oldu. İlk yarı itibirayle top rakipteyken doğru durduk. Top bizdeyken basit top kayıpları yaptık. İki üç kere
kenara indiğmizde atak sonuçlandırdık. Rakibe çok fazla bir şey verdik mi vermedik. Çok fazla şeye girdik mi girmedik. 69. dakikada kırmızı kart rakibe pozisyon vermeden kontra atakları tamamlayamadık." şeklinde konuştu.

Kazanmak için geldiklerini dile getiren Abdullah Avcı, "Bütün planlarımızı saha içinde uygulamaya çalıştık. Yediğimiz bir golle mağlup olduk. Bugün bir şey kaybettik mi hayır çok şey kazanabilirdik ama son iki maç hedeflerimizin üzerinde gidiyoruz hem skor hem de puan olarak. Son iki lig maçına girdiğimizde özellikle bunları da kazanıp geçen senenin daha yukarısında bitirmek istiyoruz. Oyuncularımı yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'yi de tebrik ederim." şeklinde konuştu.

Emre'nin sarı lacivertli taraftarlarca alkışlanmasının oyununu etkileyip etkilemediği yönündeki bir soru üzerine Abdullah Avcı. "İlk yarı topa fazla sahip olamadık. Çok basit top kayıpları yaptık. İkinci yarı onun ayağından çok doğru toplar çıktı. Emre sakatlıktan yeni çıktı. Fizik kalite olarak da zaman ilerledikçe düşüş yaşadı. Oyun kalitesi yüksek bize de katkı sağlıyor. Böyle şeyler normal. Türk futbolunun önemli oyuncularından bir tanesi 6 - 7 yıl burada hizmet etti. Böyle duygular bırakabilmek önemlidir." cevabını verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: Bugün bir şey kaybetmedik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER