Abdullah Gül ve Fikret Orman'dan Vodafone Arena'da ilk maç yorumu


Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında lider Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'da Bursaspor'u 3 - 2 yenerek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı. Maçın ardından Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, karşılaşmayı değerlendirdi.

Güzel bir maç olduğunu belirten Abdullah Gül, "Statta ilk galibiyeti Beşiktaş'a almak yakışırdı. Onu da almış oldular. Güzel bir maç oldu Bursaspor'da çok güzel oynadı. Heyecanlı maçtı. Şampiyonluk yarışı da var ama ilk maçı galip gelmesi gerekirdi. İnşallah bundan sonra güzel oynarlar." ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN: İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Yeni statlarında ilk maçlarını oynadıklarını kaydeden Başkan Fikret Orman şunları söyledi: "Manevi açıdan da önemli, ilk maçımızı oynarken kazanmamız. Çok zor bir maçtı. Biran evvel stada dönme arzumuzun ne kadar doğru bir karar olduğu gösterdi. Taraftarıyla bütünleşmiş bir Beşiktaş daha kuvvetliydi. Hayırlı olsun önümüzdeki hafta deplasmanımız var. O 20 günlük sürede eksiklerimizi tamamlayacağız. Dün ve bugünle alakalı da bu düğün günümüz diyelim aksaklıklar oldu. Bütün olanlardan camiam ve şahsım adına özür diliyoruz olur böyle şeyler. Mesele burayı açmaktı yaptık açtık kazandık. İnşallah şampiyon da olacağız."

Fikret Orman, bazı taraftarların içeri alınamamasıyla ilgili de "Dışarıda çok insan kaldı, demin de söyledim bazı aksilikler oldu. Bir daha gözden geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, rakip takımın performansıyla ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı: "Çok stresli bir maçtı. Çok motive bir Bursaspor vardı. Çok asılan bir Bursaspor vardı. Hamza hoca da enteresan çok fazla derecede istekliydi, ama kazandığımız için mutluyuz."

Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının 6 olduğunun hatırlatılması üzerine Orman, "Rakibimizin bu hafta bir maçı var o maçı oynasınlar ondan sonra... Daha ligin bitmesine bayağı bir maç var. Bizim de önümüzde daha kazanacağımız çok puan var." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Gül ve Fikret Orman'dan Vodafone Arena'da ilk... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER