Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü'den taraftara 'maça gelin' çağrısı


PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, taraftarları bu hafta oynayacakları Giresunspor karşılaşmasına davet etti.

6 Kasım Cuma günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda sat 19.00'da Giresunspor ile oynanacak olan maç için Osman Özköylü, cezalı olmayan bütün taraftarlara çağrıda bulundu. 24 Ekim'de oynanan Adana Demirspor - Adanaspor derbisinde kapalı ve maraton tribüne giriş yapan seyircilerin kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesi kararı için üzüntüsünü dile getiren Özköylü, "Derbide ceza alan taraftarlarımızın, Giresunspor maçına giremeyecek olması elbette hepimizi üzdü. Tribünün, sahadaki etkisi ve yansıması çok önemli. Bu nedenle, cezalı olmayan taraftarlarımızdan, Giresunspor maçında bizleri yalnız bırakmamasını istiyorum." dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü de yaptığı çağrıda, "Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza, her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Cuma günü oynanacak Giresunspor müsabakasında, umuyorum ki yine taraftarımız coşkuyla statta olacak." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü'den taraftara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER