Adanaspor'un gençleri göz dolduruyor


PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, son yıllarda alt yapısından A takım kadrosuna kazandırdığı futbolcularla dikkat çekiyor. Bünyesinde alt yapıdan yetişip milli takımların çeşitli kategorilerinde top koşturan oyuncuların bulunduğu turuncu beyazlı ekibin gelecek vadeden genç oyuncuları Yusuf Fırat Kaplan, Serbay Can, Burak Yıldır, Sadettin Ceviz, Ahad Sırkıntı, İrfancan Eğribayat ve Batuhan Akbar hırslarıyla göz dolduruyorlar.

Antrenmanlarda özel programlar eşliğinde çalışmalarına devam eden gençler, milli takım kadrosuna çağrılan Hayrullah Mert Akyüz'ün açtığı yolda kendilerini geliştirerek devam etmek istediklerini söyledi.

Genç oyunculardan Yusuf Fırat Kaplan, "Buradaki hocalarım ağabeylerim bizlerin gelişiminde çok önemli rol oynuyor. Cem, Sami olsun onlar da bizim gibi alt yapıdan yetişip kadroya girme şansı bulan futbolcular. Bu örnekleri gördükçe daha da azim ediyoruz." dedi. Bir diğer genç oyuncu Burak Yıldır ise "Biz şunu biliyoruz; yeteneğin varsa size şans gelir. Bir genç oyuncu için bunu bilmek özgüven ve cesaret veriyor." diye konuştu.

ALTINORDU HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu arada PTT 1.Lig'in 8. haftasında sahasında Altınordu'yu ağırlayacak Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda turuncu beyazlı oyuncular ilk bölümde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.

Daha sonra şut ve pas organizasyonlarıyla süren antrenman taktik ağırlıklı oynanan çift kale maçla tamamlandı. Çift kale esnasında Teknik Direktör Eyüp Arın, oyunu durdurup sık sık futbolcularını uyardı. Öte yandan Adanaspor'da sakatlıkları süren Cem Özdemir düz koşu yaparken kaptan Merthan Açıl ise takımdan ayrı çalıştı.

Öte yandan pazar günü saat 18.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Adanaspor - Altınordu karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Maç gününe kadar internet üzerinden satışı devem edecek, maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulacak biletlerin fiyatları ise şu şekilde:

Kale arkası: 5 TL
Maraton: 10 TL
Kapalı alt: 15 TL
Kapalı üst: 20 TL

CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor'un gençleri göz dolduruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER