Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencisi, dünya kros birincisi oldu


Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sevilay Eytemiş, İtalya'da yapılan Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'nda birinci oldu.

İtalya'nın Cassino kentinde gerçekleştirilen Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'na Türk Milli Takımı damga vurdu. Ekip başkanı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram yönetiminde şampiyonaya katılan sporculardan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sevilay Eytemiş, kadınlar bireysel kategoride 6.2 kilometre yarışında rakiplerini geride bırakarak 21.57'lik dereceyle dünya şampiyonu oldu. Milli Takım, takım halinde dünya üçüncüsü oldu. Erkek ve kadın kros takımı, şampiyonadan bir altın ve bir bronz madalya ile döndü.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, milli atlet Sevilay Eytemiş, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram ve atletizm antrenörü Şirin Günen'i makamında ağırlayarak elde edilen başarıdan dolayı sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek hediye verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencisi, dünya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER