AKP hedefi değiştirdi: 2050'de Türkiye ekonomisi ilk 5 ülke arasında olacak

AKP'nin yıllardır propagandasını yaptığı 2023 hedeflerinin hiç bir tutmadı. Hatta bir çoğu geriye gitti. Şimdi AKP sözcüleri kendilerine hedef olarak 2050 yılını seçtiler

SHABER3.COM

Ekonomik kriz ülkeyi kasıp kavururken AKP'li isimlerin yaptığı açıklamalar hayret uyandırıyor. AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, 2045 - 2050 yıllarında Türkiye'nin hayat standartları en yüksek ilk 5 ülke içinde sayıldığını söyledi.

Bostancı, memleketinde yaptığı bir  konuşmada, Türkiye'nin geleceğinin parlak olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

"Türkiye'nin geleceğine güvenimiz tamdır. Türkiye kesinlikle dünyanın geleceğinde yıldızı parlak bir ülkedir. Birtakım uluslararası kuruluşlar çeşitli ülkelerin geleceklerine yönelik hesap kitap yaparlar ve birtakım parametreler ortaya koyarlar. 2045 - 2050 yıllarında ekonomisi büyük ilk 5 ülkenin içerisinde Türkiye'yi sayıyorlar. Hayat standartları en yüksek ilk 5 ülke içinde Türkiye'yi sayıyorlar. Dünyada sözü geçen ilk 5 ülke içerisinde Türkiye'yi sayıyorlar. Türkiye'nin istikbali parlak. İnşallah bu parlak istikbali daha da parlak kılacak bir akılla bir iradeyle, bir kardeşlikle, biz sağlayacağız, AK Parti sağlayacak."
<< Önceki Haber AKP hedefi değiştirdi: 2050'de Türkiye ekonomisi ilk... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER