AKP'den Kılıçdroğlu'na cezaevi tehdidi

AKP Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Türkiye için milli güvenlik sorunu haline geldiğini' söyledi.

samanyoluhaber.com

"Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorunu haline geldi"

Gül, 'HDP eş başkanları cezaevindeler ama onlar orada rahat durabilirler. HDP'liler gibi Kılıçdaroğlu dışarıda açıklamalar yapmakta, siyaset yapmaktadır' dedi.

AKP Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. HDP’nin 3. Eş Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur” dedi.

Abdülhamit Gül, partisinin Gaziantep İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Şahinbey Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Gül’ün yanı sıra, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ile Nejat Koçer, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

Başkanlık sistemi tartışmalarına değinen Gül, CHP’nin anlamsız bir muhalefet içinde olduğunu savundu. 

'HDP'LİLER İÇERİDE KILIÇDAROĞLU DIŞARIDA'

CHP’nin, "PKK’ye ve HDP’ye destek veren mitinglerde onlarla kol kola olduğunu" iddia eden Abdülhamit Gül, şu iddiaları ortaya attı: “Türkiye’de milli güvenlik sorunu olarak Kemal Kılıçdaroğlu sorunu yaşanmaktadır. HDP eş başkanları cezaevindeler ama onlar orada rahat durabilirler. HDP Eş Başkanı gibi Kemal Kılıçdaroğlu dışarıda açıklamalar yapmakta, siyaset yapmaktadır. HDP’nin 3. Eş Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur. Siyaset yapmaktadır. Atatürk’ün kurduğu CHP ‘sırtımızı teröristlere dayadık’ diyenlerin destekçisi olan, onların yanında duran, onların dublörlüğünü, suflörlüğünü yapan bir parti haline gelmiştir” dedi.
<< Önceki Haber AKP'den Kılıçdroğlu'na cezaevi tehdidi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER