Akşener: Ergen sinirini bırak, fatura keseceksen soğanı 10 liraya çıkaran damadına kes

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ortak basın toplantısı düzenledi.

SHABER3.COM

Meral Akşener toplantıda şöyle konuştu:

-Millet iradesine saygıdan bahsedenler, milletin iradesini gasp etme derdindeler. Bu nasıl bir hukuk katliamıdır. Erdoğan, seçim akşamı İstanbul ve Ankara’da mutedil bir konuşma yaptı. O mutedil konuşmanın üzerine aradan geçen on günde, Erdoğan’ın kulağına kim ve kimler neyi fısıldadı ki bu noktaya gelindi? Sayın Erdoğan "sandık görevlisi olduğu askerler var" diyor. Kocaeli'nde köylerde sandık başkanı olan imamlar var. Bunlar siz görevlendirdiniz.

-Eğer Sayın Erdoğan beceriksiz yöneticilerini mutlu etmek ve ergen sinirini milletimizin üzerinden çıkarmak istiyorsa bu yanlıştır. Eğer fatura keseceksen önce pazarda soğanı 10 lira yapan damadına kesmelisin. Erdoğan ille de fatura kesecekse millete "adiler" diyen tarım bakanına kesmelidir. Millete 'öküz' diyen vekile kesmelidir.

- Milletimiz son derece olgun bir şekilde milli irade gaspına kalkışanların sandıkta cevabını verecektir. Kulak çekin demiştim. İddia ediyorum o sandıklarda Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı için tekrar aday olduğunda kulağı kopar. Morartılır o kulak.

-Hemen Şentop beyefendiyi istifa ettirin, Binali Yıldırım'ı Meclis Başkanlığı'na aday gösterin. Biz İYİ Parti aday olarak destekleyeceğiz.

KILIÇDAROĞLU: YSK'YI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM

Akşener'den sonra konuşan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'nin çok yoğun ve ağır bir gündemi var. Türkiye İstanbul seçimlerine kilitlenmiş durumda. Seçimi iptal ettirme arayışı içindeler. Demokrasiden uzaklaşıyoruz. Bir kişinin talebine göre seçimi sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Bütün dünyanın izlediği vahim bir tablo. Uzun uzun konuşmayacağım. Bugün YSK yeniden toplanıyor. YSK'yı göreve çağırıyorum.


<< Önceki Haber Akşener: Ergen sinirini bırak, fatura keseceksen soğanı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER