Aktif Eğitimciler Sendikası 2. yılını kutladı


Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilciliği, 2. yılını pasta keserek kutladı.

Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilciliği binasında Genel Başkan Yardımcısı Hayati Durmuş'un katılımı ile yapılan 2. yıl etkinliğinde konuşan Osmaniye Temsilcisi Bünyami Gökbaş, "Aktif Eğitimciler Sendikası ailesi olarak yeni bir sendika olmamıza rağmen mutluyuz gururluyuz. 2 yıl içerisinde sosyal sendikacılık ilkemizin gereği olarak üyelerimizle hayatı paylaştık. Yaptığımız toplu etkinlik, kurumsal etkinlik ve bireysel etkinliklerle hep alanlardaydık. Geçen 2 yılda, eğitimin ve eğitimcinin gerçek sorunlarının tespiti ve çözümüne yönelik çalıştaylar, paneller, seminerler düzenledik, bilimsel araştırma ve ortak akıl toplantıları gerçekleştirdik. Sendikamızın sıcak, samimi ve beklentisiz gayretleri, eğitim muhataplarından hak ettiği ilgiyi gördü ve kocaman bir aile olduk. Varlıklarıyla bize güç veren tüm üyelerimize teşekkür ediyor, milletimize ve insanlığa Aktif yöntemlerle hizmet etmek isteyen tüm eğitim çalışanlarını, ailemizin sıcaklığını birlikte yaşamaya davet ediyoruz." dedi.

"SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Aktif Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hayati Durmuş ise 24 Kasım etkinlikleri kapsamında ülkenin dört bir yanında güzel programlar organize ettiklerini belirterek, çalışmaları ile ilgili şunları anlattı: "Eğitim problemlerinin çoğu, sistemden, sürekli olarak değişen eğitim politikalarımızdan, belki de eğitim gündeminden uzak yöneticilerden kaynaklanıyor. Bizler, bu problemlerin çözümü için sizlerle birlikte mücadele ediyoruz. Çözüm üretmediğimiz hiçbir konuda eleştiri yapmamaya kararlıyız. Bu kadar olumsuzluklara rağmen, öğretmenler üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyor. Sorunlara çözüm üretmek için yola çıkan Aktif Eğitim-Sen yüzlerce panel, konferans ve ortak akıl toplantıları düzenleyerek çözümün merkezi olmaya devam ediyor. Ayrıca sosyal sendikacılığımızın gereği olarak yüzlerce sosyal aktivite gerçekleştirdik. Üniversitelerle işbirliği içinde öğretmenlerimize sertifikalı eğitim programları düzenledik. İki yılda üye sayısını en çok artıran sendika olduk. Bizlere her türlü faaliyetlerimizde destek sunan üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Program, Okula Can Veren Öğretmenler Yarışması il birincisi olan Abdulkadir Akkuş'a, Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hayati Durmuş tarafından plaket vermesinin ardından kesilen 2. yıl pastası ile son buldu. CİHAN
<< Önceki Haber Aktif Eğitimciler Sendikası 2. yılını kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER