Alperen Ocakları: Kasıtlı haberlerin nezdimizde bir ehemmiyeti yok

Alperen Ocakları: Kasıtlı haberlerin nezdimizde bir ehemmiyeti yok

İstanbul Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, son günlerde bazı medya kuruluşlarında çıkan kasıtlı haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, "Bazı medya kuruluşlarında çıkan sözde Alperen Ocaklarından AK Partiye geçtiler haberleri her ne kadar nezdimizde bir ehemmiyeti olmasa da teşkilatlarımızı ve kamuoyunu aydınlatmak adına basın açıklaması yapmak gereği duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kürşat Mican, şunları kaydetti; "Değerli dava arkadaşlarım kıymetli basın mensupları; Mevcut siyasal sisteme yön veren iktidar mensupları; ya bizdensin ya da karşımdasın anlayışıyla Alperen Ocakları isminden nemalanmanın hesaplarını kapalı kapılar ardında yapmaktadırlar. Yaptıkları hizmetlerin Allah rızası dışında; kişiye hizmetkarlığa döndüğünü bilip gördüğümüzden beri onlar için tehlikeli bir kurumuz. Yaklaşan her seçim döneminde hem Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu üzerinden hem de Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfımız üzerinden asılsız, mesnetsiz iddialar ortaya atılmaktadır. Bu iddia ve haberler gerçekleri yansıtmamaktadır.

Unutulmamalıdır ki; yanlış insanlarla doğru iş yapılamayacağı gibi; doğru bile olsak, iş yanlışsa ve içindeysek yanlışızdır. Eğilmeye, bükülmeye, bardaktan bardağa dökülmeye gelemeyen Alperenleri asılsız haberlere konu yapıp nemalanmaya çalışanlar istedikleri hedefe ulaşamayacaklardır.

İmtihanın olmadığı bir yerde altını; taştan ve topraktan, elması da kömürden ayırt etmeye imkan yoktur. Alperenler, hem mevcut hükümetin 13 yıllık siyasal iktidarı boyunca hemde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadet sürecindeki ihmali olanların üstünün örtülerek kurtarılmaya çalışılması imtihanından gerekli çıkarımları yapmıştır. Rahmetli Fidan Anamızın: "Çocuklarım arasında en az onu gördüm. Devlet, millet çağırıyor der giderdi. Oysa o bir defa devleti bekledi, devlet gelmedi." Serzenişinin toplumumuzun vicdanındaki yeri ortadayken, ihmalleri olanların delilleri, isimleri saptanmışken dava sürecini sekteye uğratanlarla ve ülkemizin 13 yıl içerisindeki en kritik kararları alma konusunda "kandırıldık, aldatıldık, istismar edildik …" gibi türlü bahanelerle uyutanlarla Alperenlerin uzaktan yakından bir ilgisi olamaz.

Haraketinizin üzerinde hesap yapanlar kim olursa olsun, hareketlimizin hesapsızlarını hesaba katmak zorundadırlar. Bizler eğilmemiş, bükülmemiş bir liderin eğilmemiş bükülmemiş neferleriyiz. İstanbul Alperen ocakları eğitim,kültür ve dayanışma vakfının siyasi arenada ki temsilcisi şehit liderimizin göz bebeğim dediği Alperen'lere emanet bıraktığı büyük birlik partisidir tüm kamu oyuna duyurulur."

CİHAN
<< Önceki Haber Alperen Ocakları: Kasıtlı haberlerin nezdimizde bir ehemmiyeti... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER