Alperenlerden Mustafa Destici'ye destek

Alperenlerden Mustafa Destici'ye destek

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi desteklediklerini açıkladı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, görevini bir başka arkadaşına bırakmaya hazır olduğunu ama bunu birileri gibi bir yerlere geçmek için yapmayacağını belirterek, "Hareketin içinde kalarak yapacağım, arkadaşlarımla istişare ettikten sonra" demişti. Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Süleyman Solmazgül, Destici'ye destek veren bir açıklama yaptı. Solmazgül, yaptığı açıklamada, Büyük Birlik Partisi'nin seçim sonuçlarıyla sarsılacak bir parti olmadığını vurgulayarak "Liderimiz Mustafa Destici'dir." dedi.

Solmazgül, açıklamasında şunları ifade etti: "1 Kasım seçimlerini geride bıraktık. Milliyetçi, maneviyatçı, ülkücü, Büyük Birlik hareketine gönül verenler, fedakâr ve cefakâr dava insanları, Büyük Birlik Partisi il, ilçe yönetimleri ve üyeleri ile Avrupa Türk Birliği Teşkilatları ve Alperen Ocaklarımıza mensup gençlerimiz çok büyük bir gayret göstermiş, üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya çalışmıştır. Bu süreçte birlik ve beraberliğimize zarar verenler ve aramıza nifak tohumları ekenler bu hareketin içerisinde yer bulamayacaktır. Zafer, asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılamaz. Vatan ve millet sevdamızda en ufak bir eksilme olmadan, saflarımızda en küçük bir bozulma yaşanmadan milletimiz için çalışmaya samimiyetle devam edeceğiz. Yılmadan yorulmadan milliyetçi Türkiye sevdasına koşacağız. Ülkücü hareket tüm kurum ve kuruluşlarıyla bir ve bütündür. Büyük Birlik Partisi bu tip seçim sonuçlarıyla sarsılacak bir parti değildir. Bir fikir partisidir, dava partisidir, aynı güçle yoluna devam eder."

"Hareketimizin siyasi arenada ki temsilcisi, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun Alperenlere emaneti olan Büyük Birlik Partisi'ni ve Muhsin başkanın tedrisatında yetişmiş olan Genel Başkanımız, Sayın Mustafa Destici ile yola kaldığımız yerden revan olma vaktidir" diyen Solmazgül, sözlerini şöyle tamamladı: "Unutulmamalıdır ki bizler oy için değil oyunları bozmak için, kutlu bir medeniyeti Anadolu'da tekrardan ayağa kaldırmak için çabalayan Alperenleriz. Liderimiz Mustafa Destici'dir. Yerimiz Anadolu, yuvamız Büyük Birlik Partisi'dir." CİHAN
<< Önceki Haber Alperenlerden Mustafa Destici'ye destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER