Andre Almeida: Tek odak noktamız yarınki maç


UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü haftasında yarın Galatasaray'la karşılaşacak olan Benfica'da futbolculardan Andre Almeida, yarınki maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Almeida, "Tek odak noktamız yarınki maç." dedi.

Teknik direktör Rui Vitoria ve futbolcu Andre Almeida, mücadelenin oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena basın odasında açıklamalarda bulundu.

Benfica'nın Türkiye'de maç kazanamamasının hatırlatılarak, galip gelmeleri halinde tarih yazacakları yönündeki bir soru üzerine Portekizli futbolcu Andre Almeida, "Yarınki maçta tarih yazabilir miyiz bunu bilemeyiz. Öncelikli olarak maçı kazanmak istiyoruz. Tarih yazar mıyız bunu göreceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde iki maç üst üste kazandık üçüncüyü de kazanırsak bu da bir tarih olacak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçının ardından hafta sonunda Portekiz'de derbi maça çıkacaklarının hatırlatılması üzerine de Andre Almeida, "Bizim için önemli olan yarınki maç. Tek odak noktamız yarınki maç. Yarınki maçı güzel bir şekilde geçip derbi maça hazırlanacağız." karşılığını verdi.

Teknik direktör Rui Vitoria'nın kendisini başka mevkiide oynatmasının sorun olup olmayacağıyla ilgili de konuşan Portekizli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Benim için bir sorun oluşturmaz. Benim görevim sahada olduğum sürece hangi pozisyonda olursam olayım görevimi yapmaktır. Görevi verecek de hocamızdır. Biz de elimizden geleni yapacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber Andre Almeida: Tek odak noktamız yarınki maç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER