Ankara'da TIR köprüden otomobilin üzerine uçtu: 6 yaralı


Başkent'te kontrolden çıkan TIR, köprünün demir korkulularını parçalayıp yaklaşık 10 metreden aşağı, alt yoldaki otomobilin üzerine uçtu. Kazada ağır yaralanan 6 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 06:30 sıralarında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nün yakınındaki Akköprü köprülü kavşağında yaşandı. Gölbaşından Mamak istikametine seyreden TIR, köprünün üzerine geldiği sırada kontrolden çıktı. Bariyerleri parçalayan TIR, yaklaşık 10 metre mesafeden aşağı alt yola, bu esnada Mamak istikametinden gelip İstanbul yoluna dönmeye çalışan otomobilin üzerine uçtu. Kazada TIR'daki 2 kişi ile otomobildeki 4 kişi araçlarının içerisinde sıkıştı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmasının ardından sıkıştıkları yerden çıkarılan 6 kişi ambulansla en yakın hastanelere kaldırıldı. TIR ile çarptığı otomobil hurdaya dönerken parçalanan demir bariyerler etrafa saçıldı. Kazayı görmek için köprü üzerinde duran sürücüleri polis ekipleri zorlukla uzaklaştırdı. Kazayı görmek için köprü üzerinde yavaşlayan bir sürücünün hemen arkasındaki, olay yerinden yaralı alıp hastaneye gitmeye çalışan ve uzun süre siren çalan ambulansa dikkat etmemesi tepkiye neden oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Elvankent, Güney Çevreyolu üzerinde aynı saatlerde meydana gelen kazada ise bir kişi hayatını kaybetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da TIR köprüden otomobilin üzerine uçtu: 6 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER