Ankara'daki patlama Aydın'da protesto edildi


Ankara'daki tren garı önünde meydana gelen patlamada Aydın'da protesto edildi. Sivil toplum örgütü ve siyasi partilerce düzenlenen yürüyüşte terör saldırısı kınandı.

Ankara'da 86 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 186 vatandaşımızın da yaralandığı terör saldırısı Aydın'da kınandı. CHP, HDP ve bazı sivil toplum örgütleri Sevgi Yolu'nda bir araya geldi. "Ankara katliamını kınıyoruz" pankartıyla Adnan Menderes Bulvarı'nda Kıbrıs Caddesi'ne kadar yürüyen grup buradan Atatürk Kent Meydanı'na geldi. "Katiller halka hesap verecek" sloganları atılarak yapılan yürüyüş sonrası gurup açıklama yapan Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın, "Karanlık hesaplar ve hevesler uğruna insanlarımızın gençlerimizin çocuklarımızın katledilmesine seyirci kalmak da en az katiller kadar suça ortak olmaktır. İnsani değerlere karşı en ufak bir kaygısı olan tüm kesimleri katliamlara ve zemin hazırlayanların politikalarına karşı seslerini yükseltmeye çağırıyoruz." dedi.

Yürüyüşe CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atat, CHP İl Başkanı Hikmet Saatcı, Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, HDP Eş İl Başkanı, HDP Aydın 1. sıra milletvekili adayı Doğan Erbaş, sivil toplum temsilcileri ve üyeleri katıldı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş olaysız sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'daki patlama Aydın'da protesto edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER