Ankara'daki patlamada ölen Manisalı vatandaşlar toprağa verildi

Ankara'daki patlamada ölen Manisalı vatandaşlar toprağa verildi

Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden Manisalı üç kişiden ikisi Saruhanlı ilçesinde toprağa verildi.

Patlamada hayatını kaybeden Resul Yanar (38) ve Emin Aydemir için Saruhanlı ilçesine bağlı Azimli Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardında toprağa verildi. Yanar ve Aydemir'in cenazeleri akşam saatlerinde camiye getirildi. Cenazeyi büyük bir kalabalığın karşıladığı gözlenirken, cenazeye ayrıca Emin Aydmir'in Manisa Cezaevi'nde yatan ağabeyi Salih Aydemir de izinli olarak getirildi.

Jandarma eşliğinde camiye getirilen Salih Aydemir, önce cami avlusuna alındı. Jandarmanın güvenlik çemberi içindeki Salih Aydemir, burada önce yakın aile bireyleriyle görüştürüldü. Ardından cenazeler teker teker camiye alındı. Cenazelerin camiye alındığı esnada Emin Aydemir'in 88 yaşındaki annesi Hatun Aydemir, Kürtçe ağıtlar yaktı. Kılınan cenaze namazının ardından, Emin Aydemir'in ağabeyi Salih Aydemir'in jandarma eşliğinde camiden çıkarılması sırasında Aydemir'i görmek isteyen yakınları ve jandarma arasında küçük çapta tartışma yaşandı. Camiden çıkarılan Aydemir, jandarma aracına bindirilerek cezaevine gönderildi. Cenazelerin çıkarılması esnasında hükümet aleyhine sloganlar atıldı. Büyük bir kalabalık tarafından omuzlara alınan cenazeler, Azimli Mahalle Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlardı.

Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden üç kişinin ikisi Saruhanlı ilçesi Azimli Mahallesi'nde biride Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi'nde toprağa verildi. Azimli Mahallesi'nden olan inşaat işçisi Resul Yanar evli 3 erkek, 1 kız çocuk babası. Hayatını kaybeden inşaat işçisi Emin Aydemir (48) evli ve 3 erkek, 2 kız babası. Mütevelli Mahallesi'nden olan inşaat işçisi Nizamettin Bağcı'da evli 3 erkek, 2 kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'daki patlamada ölen Manisalı vatandaşlar toprağa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER