Antalya'nın fuarları Başkent'te tanıtıldı


Antalya fuarlarının tanıtımı ve kapasitesinin artırımına yönelik Türkiye'nin 18 ilinde başlatılan 'Antalya Fuarları Road Show Etkinliği' Ankara'da gerçekleştirildi.

ATO Congresium'da düzenlenen toplantıya Ankara Ticaret Odası üyeleri, özel sektör temsilcileri ve çok sayıda bürokrat katıldı. Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezici konuşmasında, dünyada fuarcılığın önemine dikkat çekerek, ürünlerin artık tamamen fuarlarda satıldığına vurgu yaptı.

Bezici, şunları kaydetti: "Bizde ülkemizin neresinde olursa olsun fuarcılığa destek veriyoruz. Antalya-Ankara arasında turizmi geliştirmemiz lazım. Fuarcılık deyince biz de Ankara olarak atılımlar içerisindeyiz. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ATO, ASO, TOBB ortaklığıyla Ankara 150 bin metrekare fuar alanı yapıyoruz. Bu Ankara'nın ekonomisine katkı sağlayacak bir fuar merkezi.Fuar ve kongre turizmi oldukça önemli bizde bunu ülkenin neresinde olursa olsun destekliyoruz. Önemli olan Ankara-Antalya arasındaki sinerjiyi yakalamak."

ANFAŞ Fuarcılık Genel Müdürü Alparslan Baki Ertekin ise her yıl ortalama 2 bin 500 katılımcı ile 5 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan Antalya Fuarları'nın Başkentli yatırımcılar için yeni iş fırsatları sunmasının amaçladığını anlattı. Ertekin, "Antalya Uluslararası Sektörel Fuarları'nın ticari fırsatlarını tanıtarak Anadolu iş hayatını, Antalya fuarlarından yaralanmaya davet etmek için buradayız. ANFAŞ Antalya'da kış döneminde ve bahar aylarında fuarcılığın gelişmesi adına gayret gösteriyor. Biz buraya Antalya ili adına geliyoruz fuarcılığın gelişmesi adına Antalya ilinde yapılan bütün insiyatifleri burada anlatacağız." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalya'nın fuarları Başkent'te tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER