CHP'nin İzmir eski il başkanları 1 Kasım için toplandı

CHP'nin İzmir eski il başkanları 1 Kasım için toplandı

CHP İzmir İl Başkanlığı, sokakta sürdürdüğü seçim çalışmalarının yanısıra partinin önde gelen isimleriyle strateji ve koordinasyon toplantılarına da devam ediyor. Bunların sonuncusu, daha önce İzmir il başkanlığı yapmış kişilerle düzenlendi.

CHP İl Başkanı Bedri Serter'in başkanlığında yapılan toplantıda, eski il başkanlarına çalışmalar hakkında bilgi aktarılırken yaklaşan genel seçim için önerileri alındı. Geçmiş dönem il başkanlarından Sedat Akman, Ekrem Bulgun, Ali Rıza Bodur, Hilmi Değirmenci, Feridun Gökhan, Bülent Baratalı, Alaattin Yüksel, Kemal Karataş, Tacettin Bayır ve Ali Engin'in katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Serter, katılımlarından dolayı hepsine teşekkür etti.

'BUGÜNE DE BİRLİKTE İZ BIRAKALIM'

İl Başkanı Serter, konuşmasında şunları söyledi: "Bu davetimize iştirak eden tüm il başkanlarımıza, yönetimim ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Sizler İzmir'de önemli icraatlar yapmış, iz bırakmış isimlersiniz. Biz istiyoruz ki bize yardımcı olarak, yol göstererek bugüne de birlikte iz bırakalım. Hepinizin yakından takip ettiği gibi 7 Haziran seçimleri sonrasında oyumuzu İzmir'de arttırmamıza rağmen seçim sistemi sebebiyle maalesef 12 milletvekili çıkardık. Çok az oy farkı sebebiyle yedinci vekilleri çıkaramadık. Bu dönemde bunları yaşamayalım diye her iki seçim çevresi için ayrı ayrı toplantılar ve stratejiler uyguluyoruz. Daha önce bu toplantılarımızı, ilçe başkanlarımız ve bölgelerine göre milletvekili adaylarımızla birlikte gerçekleştirdik. Bugün yaptığımız il başkanları toplantımız, üçüncü strateji toplantısı oluyor. Bugün sizleri dinlemek ve tecrübelerinizden faydalanmak, sizden destek almak için buradayız."

ÖDÜNÇ OYLARA ÖZEL ÇALIŞMA

Devam eden seçim çalışmaları hakkında eski il başkanlarını bilgilendiren Bedri Serter, bilimsel olarak seçim sonuçlarının irdelendiğini ve oy kaymaları, ödünç oylar üzerinde özel bir çalışma yürütüldüğünü ifade etti: "İl yönetim kurulumuzda, bir seçim takip grubu oluşturduk. Bu grubun başında, il başkan yardımcılarımız bulunuyor. Benim de bilgim dahilinde sizlerle onlar iletişime geçecek ve sizleri de çalışmalarımıza dahil edecekler. Yaptığımız analizler ve incelemelere göre İzmir'de bizden ödünç olarak dağılan oyları geri almayı başardığımızda, her iki bölgede de en az birer fazla milletvekili çıkarabiliyoruz ama hedefimizi daha da yukarıya koyduk ve bu yönde çalışıyoruz. Sizlerin tecrübesi ve gücüyle eminim ki koyduğumuz hedeflere biraz daha yaklaşacağız. Benden ne isterseniz, nerede çalışmayı dilerseniz kabulümdür."

Toplantı'da söz alan geçmiş dönem il başkanları da çalışmalara katılmaktan ve destek vermekten büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek, öneri ve görüşlerini aktardı. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'nin İzmir eski il başkanları 1 Kasım için toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER