Antalya OSB'den 29 kişilik heyet Almanya'da fuara katılacak

Antalya OSB'den 29 kişilik heyet Almanya'da fuara katılacak

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) 29 kişilik heyet, Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleşecek Agritechnica Fuarı'na katılacak. İş adamları, 08-13 Kasım tarihleri arasındaki ziyaret kapsamında iş dünyasının saygın isimleri ile yüz yüze görüşmeler yaparak ülkedeki yatırım fırsatlarını değerlendirecek.

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya OSB Müteşebbis Heyet üyeleri ile bölge sanayicilerden oluşan Sektörel Ticaret Heyeti'ndeki 29 iş adamı, Almanya'daki ilk temaslarını Hannover Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirecek. Türkiye Ticaret Ataşesi Ruhi Deniz'den ülkenin ekonomik durumu ve yatırım fırsatları hakkında bilgi alacak olan Antalya OSB heyeti, daha sonra Agritechnica Fuarı'na katılacak.

Sektörel Ticaret Heyeti programları ile Türkiye'deki OSB'ler arasında bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "Antalya OSB, Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen Sektörel Ticaret Heyeti ile uluslararası arenada ülkemizi ve sanayi sektörünü başarıyla temsil etmektedir. Almanya programımız bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz 4. ziyaret olmakla birlikte önümüzdeki ay Abu Dabi'de aynı amaçla gıda sektörünü kapsayan bir başka seyahat düzenleyerek Antalya OSB'nin adının dünyanın dört bir yanında yankılanmasını sağlayacağız." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalya OSB'den 29 kişilik heyet Almanya'da fuara katılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER