Antalyaspor Başkanı: Karşılıklı anlaşarak Yusuf hoca ile yollar ayrıldı


Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'le yolların ayrıldığı açıklandı.
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Yusuf hoca ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi yarın sabah itibarıyla fesih edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in sözleşmesi son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar sonrası karşılıklı olarak fesih edildi.

Konu ile ilgili yönetim toplantısından sonra Hasan Subaşı Tesisleri'nde açıklama yapan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulunun birinci gündem maddesi olarak bu konuyu konuştuklarını, iki gündür görüşme içinde olduklarını açıkladı.

Yönetim kurulunun da kendilerine yetki verdiğini açıklayan Başkan Gencer, "Yusuf Şimşek, Antalyaspor'a geldiği günden bu yana verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. PTT 1. Lig'de 3'üncü teknik direktörümüz ardında Yusuf Şimşek göreve başladı. Önemli olan sezonu şampiyon olarak bitirmek ve üst lige çıkmaktı. Süper Lig'e bir yıl aradan sonra çıkmamız büyük katkıyı Yusuf Şimşek koydu." dedi.

'ŞİMŞEK BU SAATTEN SONRA BİR ŞEY VEREMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ'

Yusuf Şimşek ile gerçekleştirdikleri görüşmeleri de basın toplantısında aktaran Başkan Gencer, yönetim kurulu olarak hocanın yanında olmalarına rağmen endişeler neticesinde karşılıklı olarak fesihin gerçekleştiğini aktardı. Gencer, "Şimşek bu saatten sonra bir şey veremeyeceğinin kendisinde hasıl olduğunu söyledi. Yönetim kurulu aynı düşünceyi paylaşıyor. Onay verdi. Yarın sabah itibariyle Yusuf Şimşek'le karşılıklı sözleşmemizi fesih ediyoruz. Bundan sonraki süreci hep beraber göreceğiz." diye konuştu.

HAMZA HAMZAOĞLU SORUSU?

Antalyaspor'un yeni teknik adamının Galatarasaray ile yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu mu olacak? Sorusuna Başkan Gültekin Gencer, yönetim kurulu toplantısının basın toplantısından sonra devam edeceğini ilk konunun da yeni teknik adam kim olmalı şeklinde gündeme geleceğini ifade etti. Gencer, Hamza hoca ile ilgilide şunları kaydetti: "Takımımız akşam antrenmanına alt yapı antrenörü Mehmet Uğurlu ile çıktı. Antalyaspor'un bundan sonra nasıl bir yol izleyecek onu belirleyeceğiz. Belki yarın belli olur, belki yarından sonra, belki bir hafta sonra belli olur. Devre arasını da bekleyebiliriz."

YUSUF ŞİMŞEK'İN KARNESİ

Yusuf Şimşek, Antalyaspor'a PTT 1. Lig'in 21. haftasındaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından 24 Şubat 2015 tarihinde Hami Mandıralı'nın yerine getirilmiş, kırmızı -beyazlı kulübün Süper Lig'e çıkmasını sağlamıştı. Şimşek, Süper Lig'de ise Antalyaspor'la çıktığı 1. lig maçında 4 galibiyet, 5 beraberlik 5 de mağlubiyet aldı. CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor Başkanı: Karşılıklı anlaşarak Yusuf hoca... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER