Antalyaspor'da dümene Eto'o geçti


Antalyaspor'da karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesih edilen Yusuf Şimşek'in yerine bugünkü antrenmanı golcü oyuncu Kamerunlu Samuel Eto'o yönetti. Eto'o'nun takım arkadaşlarına tek tek sarılarak yakından diyalog kurması ise dikkat çekti.

Antalyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı tek idmanla devam etti. Dünkü yönetim kurulu toplantısından sonra yolları karşılıklı anlaşılarak ayrılan Yusuf Şimşlek'in yerine takımı altyapı antrenörü Mehmet Uğurlu ve golcü oyuncu Samuel Eto'o çalıştırdı.

MORALLİN YÜKSEK OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

Eto'o'nun dümenin başına geçtiği antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların morallerinin yüksek olması dikkat çekerken Kamerunlu yıldızın antrenman öncesi futbolcularla yakından ilgilenmesi ve ellerini sıkması objektiflere yansıdı.

Tüm takımın sahada yer almasının ardından Mehmet Uğurlu, toplantı odasında futbolcularla 15 dakikalık bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından sakatlıkları bulunan Diego ve Ahmet Aras, çalışmalarını salonda sürdürdü. Hafif sakatlıkları bulunan Kadir Bekmezci ve Can Arat, takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Eto'o takım arkadaşlarına direktifleri tercüman aracılığıyla verirken sık sık yapmaları gerekenler konusunda da arkadaşlarını uyardı. Kırmızı beyazlı oyuncular top sürme, denge ve pas çalışması ile antrenmanı tamamlarken yedek ağırlıklı kadro ise orta ve şut çalışması yaptı.

"ETO'O HEM KAPTANIMIZ HEM DE TAKIMIN ABİSİ"

Antrenmanı kenardan seyreden Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, alt yapı antrenörünün yeni teknik adam belli olana kadar takımı çalıştıracağını, takımın hem ağabeyi hem kaptanı Eto'o ile koordinasyonlu bir çalışma yürüteceklerini açıkladı.

Oyuncuların yoğun programla antrenmana başladığını kaydeden Başkan Gencer, "Yeni teknik direktör, bugün de, bir hafta sonra da olabilir. Hata yapmamamız gerekir. İnce eleyip sık dokuyoruz. Dün yönetim kurulu toplantısı bitmeden 50 teknik direktör ismi bize teklif edildi. Bunlar her zaman olağan olaylardır." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor'da dümene Eto'o geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER