Antalyaspor'dan Beşiktaş maçına özel hazırlık


Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında deplasmanda lider Beşiktaş ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Kırmızı beyazlı ekip iki gündür antrenmanlarının sadece belli bir bölümünü izlemeye açık gerçekleştiriyor. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in Beşiktaş maçı için özel bir program uyguladığı belirtiliyor.

Antalyaspor, 19 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da oynayacağı zorlu Beşiktaş maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, tüm kurmaylarını tesislerin içinde bulunan ek binada toplayarak sinevizyonda yapılması gerekenleri anlattı. Yaklaşık 15 dakika süren gösterimde hem Beşiktaş'a karşı ne gibi önlemler alınacağı hem de ileri uçta nasıl etkili olacağı anlatıldı.

Masa başı Beşiktaş analizinden sonra ısınma hareketleri ve taktik çalışmak için sahaya çıkan Antalyasporlu oyuncular düz koşu ve açma germe çalışmalarıyla antrenmana başladı. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in iki gündür ilk 15 dakika sonrası antrenmanı izlemeye kapatması ve alana hiç kimseyi almaması ise dikkat çekti.

Antalyaspor'un bugünkü antrenmanında Bursaspor maçında sakatlanan Zeki Yıldırım çalışmalarına yine ayrı devam ederken Oktay Delibalta ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Antalyaspor'un bugünkü antrenmanına sakatlığı bulunan Chicho katılmadı.

FUTBOL KONUŞULMAYACAK

Bu arada Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Beşiktaş maçı öncesi basın mensuplarının açıklama talebini reddetti. Başarılı teknik adam Ankara'da yaşanan bombalı saldırı sonrası bu hafta futbolun konuşulmasını istemediğini, camia olarak üzgün oldukları için bir karar oldıklarını ve futbolla, oynanacak maçlarla ilgili konuşmama kararı aldıklarını açıkladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor'dan Beşiktaş maçına özel hazırlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER