Antalyaspor Teknik Direktörü Morais: İyi oynayarak önemli sonuç aldık


Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Antalyaspor'un önemli bir karşılaşmaya çıktığını ve takımının iyi oynayarak önemli sonuç aldığını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 3. Karşılaşmasında Antalyaspor ile Tuzlaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-0 Antalyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Antalyaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Jose Morais, takımının başında çıktığı ilk maçtan galip ayrıldı. Basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Jose Morais, Tuzlaspor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu, takımının iyi oynadığını ve önemli sonuç aldığını kaydetti. Bugün 1-0'lık galibiyet aldıklarını ifade eden Jose Morais, fazla gol atabilmek için organize olduklarını ancak rahatlıkla kazandıklarını aktardı. Kupa maçlarında az atılması durumunda problemlerin yaşanabileceğini söyleyen Morais, "Bugün belki 1-2 gol daha atabilirdik. Ama takımımızın oyunuyla benim istediğim taktikleri yerine getiriş şeklinden memnunum." dedi.

Kupada önemli maçlarının da olduğunu açıklayan Morais, Tuzlaspor deplasmanında da 3 puan almak istediklerini, toplamda 6 puan alarak bir üst tura çıkabileceklerini belirtti.

Antalyaspor'un başında sadece iki antrenmana çıktığının altını çizen Morais, "İnanıyorum ki ilk lig maçına kadar daha fazla şey göreceğim sadece çalışarak eksiklerimizi tamamlayabiliriz. Oyuncularımın eksiklerini çok söyleme taraftarı değilim. Oyuncularımın bugünkü takım ruhu hoşuma gitti." diye konuştu.

Antalyaspor'un oyun sistemiyle ilgili de soruya cevap veren Jose Morais, takımda eksik oyuncuların olduğunu, önemli oyuncuların da gelmesiyle daha farklı bir Antalyaspor'un sahada olacağını anlattı. Kendisinin maç kazanmaya odaklandığını vurgulayan Morais sözlerini şöyle tamamladı: "Ben maçları kazanmaya odaklanıyorum benim için en iyi sistem maç kazandıran sistemdir. İki günde bazı şeyleri bir anda değiştiremem. Bir anda değiştirilecek bir şey değil. Bugün bizim iyi olmamızın nedeni sistem değil oynayış şekliydi."

TUZLASPOR CEPHESİ

Tuzlaspor Yardımcı Antrenörü Baykal Aydınlı, Antalyaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ettiğini, iyi mücadele ettiklerini ancak değerlendiremediklerini kaydetti. Tuzlaspor'un iyi de oynadığını aktaran Aydınlı, Antalyaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik etti. Tuzlaspor'lu oyuncu Lider Koç ise maçla ilgili şunları söyledi: "Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Puan ya da puanlar alabilirdik. Ancak olmadı. Geride kalan tüm maçlarda mücadelemizi sürdüreceğiz."
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor Teknik Direktörü Morais: İyi oynayarak önemli... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER