Arzu Özyiğit: Burayı da başarılı bir şekilde geçmek istiyoruz


A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Menajeri Arzu Özyiğit, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesinde aday kadromuzun belli olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Takıma ve oyuncularının hırsına güvendiğini belirten Menajer Arzu Özyiğit, "Burayı da başarılı bir şekilde geçmek istiyoruz." diyerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Kadromuzda geçen Kasım ayından farklı olarak çok büyük bir sürpriz yok. Koçlarımız bu şekilde bir kadro oluşturma konusunda bir karar verdiler. Kuanitra Hollingsvorth daha önce A Milli Kadın Basketbol Takımımızın formasını defalarca kez giymiş ve sayısız başarıların gelmesinde çok büyük yardımı olmuş bir sporcu. Bundan dolayı davetimizi seve seve kabul etti ve bizi çok mutlu etti. Olimpiyatlarda bir tane oyuncu oynatma hakkımız olduğu için, daha geniş bir yelpazeden bakabilme açısından büyük bir şans oldu.

Staffımızda da bazı değişiklikler oldu. Yardımcı antrenörümüz Mehmet Kabaran erkek takımıyla çalışmaya başladığı için ve programı bize uymadığı için onun yerine Hakan Acer geldi. Bizim altyapı milli takımlarımızda görev yapan ve çok tecrübeli bir isim. Aziz Akkaya'ya çok faydası olacağına eminim. İlk iki maçta oynadığımız kadromuzdan çok memnun kalmıştık. Çok ciddi sorumluluk almışlardı. Bundan dolayı çok farklı bir uygulamaya gitmedik. Işıl bize ilk maçta büyük destek verdi. İkinci maçta ise sakatlığı çok ciddi boyutlara ulaştığı için ona izin vermiştik. Çok şükür şuanda sağlık durumu gayet iyi ve bizimle devam edebilecek. Burayı da başarılı bir şekilde geçerek Olimpiyat Elemeleri'ne konsantre olmak istiyoruz."

Romanya maçının kendileri için çok büyük önem arz ettiğini de belirten A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Menajeri Arzu Özyiğit, "O yüzden biz Sportif Direktörlük olarak eski sporcularımızla milli takımı kaynaştırmak adına bir organizasyon düşündük. Başkanımız Harun Erdenay ve CEO'muz Hidayet Türkoğlu tarafından çok beğenildi ve onay gördü. Biraz daha organizasyonu geliştirerek yüksek bir katılımla Romanya'ya gideceğiz ve bizlere orada destek olacaklar. Türkiye Basketbol ailesinin bir arada olması ve milli takımlar düzeyinde kenetlenmesi açısından başarılı bir organizasyon olacağı kanısındayım." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Arzu Özyiğit: Burayı da başarılı bir şekilde geçmek... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER