Avukatlar, 1 Mayıs'ta alanlarda olacak


Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, 1 Mayıs'ı her zaman olduğu gibi büyük bir coşku ve sevinçle kutlayacaklarını söyledi.

Adana Barosu'nun her zaman hukukun, adaletin ve özgürlüklerin yılmaz savunucusu olduğunu vurgulayan Çıtırık, "Emeğin ve emekçinin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Emeğin sömürülmediği, insan onuruna yakışır ücretlerin verildiği ve can güvenliğinin güvence altına alındığı bir Türkiye istiyoruz." dedi.

Emekçilerin birlik, dayanışmayı sergileyip, haksızlıklarla mücadele ederek daha yaşanılır bir dünya için seslerini ve haklı taleplerini dile getirdikleri 1 Mayıs'ta alanlardaki yerlerini alacaklarını dile getiren Çıtırık, "Savunmanın temsilcisi, yurttaşın hak arayışının sesi olan biz avukatlar da hep bir ağızdan, 'Savunma susmadı, susmayacak' diyeceğiz. Eşitlik, adalet, özgürlük, barış, demokrasi ve hukuk devletinin gerçekleşmesini dile getiren demokratik kitle örgütleri, meslek odaları ve halkımızla birlikte bu anlamlı günü en iyi şekilde kutlayacağız." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Avukatlar, 1 Mayıs'ta alanlarda olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER