Ay yıldızlı takım İsveç hazırlıklarını sürdürüyor


EURO 2016 öncesi hazırlık maçı için Antalya'ya gelen Türkiye A Milli Takımı antrenmanlarına devam ediyor.

İsveç ile 24 Mart'ta özel maçta karşı karşıya gelecek A Milli Takım, Antalya'daki ikinci çalışmasını Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta yapılan antrenmanla gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde saat 19.00'da başlayan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Koordinasyonlu ısınma ile başlayan antrenman, dar alan oyunu ve sınırlı alanda taktik oyun ile devam etti. Rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle çalışma sona erdi.

Dünkü antrenmanda yer almayan bir süredir Almanya'da üst solunum yolu enfeksiyonu tedavisi gören Hakan Çalhanoğlu antrenmana katılmazken, dün geç saatlerde Antalya'ya inen Nuri Şahin bugünkü çalışmada yer aldı.

Futbol direktörü Fatih Terim, kırmızı beyazlı oyuncuların antrenmanını sık sık durdurup uyarması dikkat çekti. Sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Serdar Aziz ve Onur Recep Kıvrak antrenmana katılmayıp fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. A Milli Takım, İsveç maçının hazırlıklarını yarın saat 19.00'da kamp otelinde basına açık olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek. Ayrıca Fatih Terim ve bir oyuncu saat 18.30'da basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair maç öncesi açıklama yapacak.

NURİ ŞAHİN: YENİDEN MİLLİ TAKIMDA OLMAK GURUR VE ONUR VERİCİ

Borussia Dortmund'da forma giyen milli oyuncu Nuri Şahin, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından hem kendi takımında hem de milli formada şans bulan başarılı oyuncu Nuri Şahin, yeniden Milli takıma çağrılmanın ve Türkiye için oynamanın kendisi için gurur ve onur verici olduğunu söyledi. Tekrardan milli takıma döndüğü için mutlu olduğunu anlatan Şahin, "Benim içinde çok güzel bir haber oldu. Hocam her zaman bana güvendi sağolsun. Her zaman davet etti bu sefer de öyle oldu." dedi.

'Çok genç yaşta A Milli Takım heyecanı yaşadın şimdi yine takımdasın?' sorusu üzerine Nuri Şahin, takım arkadaşlarının inanılmaz bir eleme turu geçirerek buraya kadar geldiğini, kötü başlayıp elemeleri çok iyi bitirdiklerini aktardı. Takım arkadaşları için 'mucize denebilecek şeyler yaşattılar bize' diyen Şahin, bundan sonraki hedeflerinin her turnuvaya katılmak ve Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir derece elde etmek olduğunu kaydetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Ay yıldızlı takım İsveç hazırlıklarını sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER