Balcalı Cumhuriyet Futbol Turnuvası başladı


Bu yıl 11.'si düzenlenen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Cumhuriyet Futbol Turnuvası başladı. Turnuvada gerek son zamanlarda yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlar gerekse şehit olan asker ve polisler anısına açılış töreni yapılmadı.

Balcalı Hastanesi personelinin katıldığı ve 8 takımın mücadele ettiği organizasyonda ilk gün karşılaşmaları hayli çekişmeli geçti. İlk gün müsabakaları sonunda Acil Röntgen takımı Teknik Koordinatörlüğü 7-1 yenerken Genel Cerrahi ise Medikal Muhasebeyi 5-4 ile geçti.

9-11 Kasım arası final müsabakalarının oynanacağı turnuva sonunda birinci Cumhuriyet Kupası'nın sahibi olurken, ikinci Atatürk Kupasını üçüncü ise Şehitler ve Gaziler Kupası'nı alacak.

Organizasyon Komitesi Başkanı ve Hastane Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır da yaptığı konuşmada birlik ve bütünlüğe ihtiyaç duyulan bugünlerde anlamlı bir etkinliğe imza atıldığını dile getirerek, terör saldırılarında yaşamlarını yitirenlere bir kez daha Allah'tan rahmet dilediklerini belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Balcalı Cumhuriyet Futbol Turnuvası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER