Balıkesir'deki göçükten bir işçinin daha cesedine ulaşıldı


Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yanında bulunan morfoloji bölümü inşaatında meydana gelen göçükte enkaz altında kalan bir işçinin daha cesedine ulaşıldı.

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yanında bulunan morfoloji bölümü inşaatının ikinci katına beton atımı sırasında saat 15.00 sıralarında göçük meydana geldi. 6 işçi göçük altında kaldı. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, hızla çalışmalara başlayarak, enkaz altındaki işçilere ulaşmaya çalıştı. Enkazdan çıkartılan 4 işçiden biri olay yerinde, diğeri ise hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralı 2 işçi de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler ile AFAD ve UMKE ekipleri, enkaz altında kalan diğer işçilerin kurtarılması için çalışmalara başladı. Ancak akşam saatlerinde göçükte kalan Ali Akbaş isimli işçinin cesedine ulaşıldı.

Meydana gelen göçükte ölü sayısı 3'e yükselirken, kalan işçinin kurtarılması için çalışmalar tüm hızla devam ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Balıkesir'deki göçükten bir işçinin daha cesedine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER