Balıkesirspor, Burak Yılmaz'ın babası ile sözleşme imzaladı


GalatasarayBurak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, 34 yıl önce kaleci olarak formasını giydiği Balıkesirspor'a bu kez teknik direktör olarak geldi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı teknik direktör Fikret Yılmaz ile sözleşme imzaladı. Yılmaz, 34 yıl önce kaleci olarak formasını giydiği Balıkesirspor'a bu kez teknik direktör olarak geldi. İmza töreninde konuşan Fikret Yılmaz, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Balıkesirspor'un yetenekli oyunculardan kurulu iyi kadrosu var. Amacımız başarılı olmak. İyi niyetliyiz. Başarılı olacağımıza hepimiz yürekten inanıyoruz." dedi.

Kırmızı beyazlı ekipte ligin 7. haftasında teknik direktör Erkan Sözeri görevinden istifa etmişti.

Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, Basın Sözcüsü Umut Kırtıl ve yeni teknik heyet katıldı. Fikret Yılmaz, kendisine teklif geldiğinde çok heyecanlandığını belirterek, şunları söyledi:

"Bana bu şansı veren herkese çok teşekkür ediyorum. 1981 yılında Beşiktaş'tan Balıkesirspor'a kiralık olarak gelip kalecilik yapmıştım. Yıllar sonra tekrar Balıkesirspor camiasında olmak benim için onur ve gurur verici bir şey. Hep birlikte birlik ve beraberce Allah'ın izniyle başarılı olmak istiyoruz.

Balıkesirspor'un iyi bir kadrosu var. Yetenekli oyunculardan kurulu bir ekip. Hep birlikte sahada üzerimize düşen görevi yaparak Balıkesirspor'u üst sıralara taşıyacağız. Amacımız başarılı olmak. İyi niyetliyiz. Hepimiz yürekten inanıyoruz başarılı olacağımıza. Önemli olan bu birliktelik. Allah'ın izniyle Rabbim bizi mahcup etmez İnşallah diyorum."

Gazetecilerin, Galatasaray ve milli takımda forma giyen oğlu Burak Yılmaz ile ilgili sorularına ise Balıkesirspor'un yeni teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Ondan bahsetmeyelim." diye cevap verdi.

Konuşmanın ardından Fikret Yılmaz, sezon sonuna kadar hazırlanan sözleşmeyi imzaladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Balıkesirspor, Burak Yılmaz'ın babası ile sözleşme... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER