Bandırma ilk kez yağlı güreşlere ev sahipliği yapacak

Bandırma ilk kez yağlı güreşlere ev sahipliği yapacak

Bandırma Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenecek olan 17 Eylül Yağlı Güreşleri için çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Belediye ekiplerince yerine getirilen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü çevre düzenleme çalışmalarını sürdürürken Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince de güreş sahasında portatif tribünlerin kurulması çalışmaları tamamlandı. Ayrıca bölgede Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce de çevre ve mıntıka temizlik çalışmaları yerine getirildi.

Bandırma'nın kurtuluş günü olan 17 Eylül tarihinde düzenlenecek olan güreşler aynı gün saat 11.00'de Otogar ve Tır Parkı'nın arka bölümünde yer alan Bandırmaspor Antreman Sahası'nda gerçekleşecek. 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Belediye Nikah Salonu önünden güreş sahasına ücretsiz olarak otobüs kaldırılacağı da açıklandı.

Bandırma Belediyesi katkılarıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 17 Eylül Yağlı Güreşleri'nde ülkemizin tanınmış güreşçileri de Bandırma'da çayıra çıkacak. Başta Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2015 yılında başpehlivan olan Orhan Okulu olmak üzere ülkemizin tanınmış ve elde ettiği şampiyonluklarla adından başarıyla söz ettirmiş başpehlivanlar Abdullah Güngör, Ali Rıza Kaya, Ekrem Yavuz, Faruk Akkoyun, Fatih Atlı, Hamza Köseoğlu, Hasan Tuna, Recep Kara, Serhat Gökmen ve Hasan Zeybek'in de başpehlivanlık güreşlerinde el bağlayıp güreş tutacağı açıklandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bandırma ilk kez yağlı güreşlere ev sahipliği yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER