Medipol Başakşehir, 2 puan daha kaybetti: İşte son puan durumu

Lider Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti. Haftaya başlarken en yakın takipçisi Galatasaray'ın 2 puan önünde olan Medipol Başakşehir, bu beraberlikle farkı 3 puana çıkarmış olsa da, Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak olan Galatasaray, sahadan galibiyetle ayrılması durumunda geçtiğimiz hafta teptiği liderlik fırsatını bu hafta değerlendirmiş olacak.

SHABER3.COM

Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında Medipol Başakşehir Sivasspor deplasmanında 0-0 berabere kaldı ve 2 puan daha kaybetti. Şampiyonluk yarışındaki diğer takımlar Galatasaray ve Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği haftada puan durumunda makas iyice daraldı. Galatasaray Beşiktaş'ı yenerse liderliği ele geçirecek.

Son 6 maçında 12 puan keybeden lider Başakşehir takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş’ın iştahını kabarttı. Süper Lig’de ilk 3 sırada bulunan Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş’ın aralarındaki puan farkı iyice eridi.

31.haftanın sonunda Sivas’ta 2 puan daha kaybeden Başakşehir’in puanı 63’te kaldı. Galatasaray Beşiktaş maçının oynanacağı haftada ikinci sırada bulunan sarı kırmızılıların liderle arasında sadece 3 puan var.

59 puandaki Beşiktaş ise Galatasaray’ı deplasmanda mağlup ederse Başakşehir ile farkı 1 puana düşürecek. Derbiyi Galatasaray kazanırsa averajla liderliği alacak ve 33. haftadaki Başakşehir maçını beklemeye başlayacak.

Şampiyonluk yarışında nefes kesen haftaların yaşanacağı Süper Lig’de puan durumu ve kalan maçlar şu şekilde;

Medipol Başakşehir (63): MKE Ankaragücü, Galatasaray (D), Aytemiz Alanyaspor

Galatasaray (60): Beşiktaş, Çaykur Rizespor (D), Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor (D)

Beşiktaş (59): Galatasaray (D), Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor (D), Kasımpaşa

İŞTE SON PUAN DURUMU:


<< Önceki Haber Medipol Başakşehir, 2 puan daha kaybetti: İşte son puan... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER