Başkan Çerçioğlu'ndan iki açılış

Başkan Çerçioğlu'ndan iki açılış

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar ilçesinde itfaiye hizmet binası açtı. İtfaiye kurumunun insanlar için çok önemli olduğunu belirten Çerçioğlu, 17 ilçededen sadece altısının kendilerine hizmet binası verdiğini, diğerlerinin itfaiye binaları olmasına karşılık mal paylaşımında verilmediğini söyledi.

İtfaiye araçları ve binalarının çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Mal paylaşım komisyonunda boru patlasa, insanlar 6-7 saat susuz kalsalar sorun olmaz ama itfaiyenin bir dakika gecikmesiyle can kayıpları verebiliriz. Bunu özellikle söylemiş olmama rağmen maalesef o kuruldaki insanların hiçbirinin umurunda olmadı." dedi. Sultanhisar'a hizmet etmenin boynunun borcu olduğunu söyleyen Çerçioğlu, "Sizlerin vermiş olduğu vergilerle alınan ve atalarınızın bağışlamış olduğu mallar 28 adettir. Aydın Valisi tarafından, bu taşınmazların hiçbiri Büyükşehir Belediyesi'ne verilmedi. Vali Erol Ayyıldız, biz Aydınlıları anlayamadı. Anlamış olsaydı, Aydın halkının vergileriyle alınan en değerli mülkleri Ankara'ya vermezdi. Denizli Valisi, mallarının yüzde 98'ini Denizli Büyükşehir'e bıraktı, sizin gibi Ankara'ya vermedi. Başında Aydın ismi olan AKP Aydın milletvekilleri, Aydın'ın malları Ankara'ya verilirken ne yaptılar? Hiçbiri sesini çıkarmadan olanları seyrettiler." şeklinde konuştu.

Daha sonra Efeler ilçesinde yapımı tamamlanan Çevre Bulvarı'nı açan Başkan Çerçioğlu, "Sanayicinin en iyi derdini anlayan kişilerden bir tanesiyim. Aynı zamanda emekçi kardeşlerimin de sorunlarını ve derdini bilen en iyi siyasi parti mensubuyum. ASTİM bizim gözbebeğimiz, sanayiciler baş tacımız. Emekçiler de kardeşimiz, canımız, ciğerimiz. Buradan tüm sanayicilere sesleniyorum, ne isterseniz rica etmeyin, emredin. Emrinizi en kısa sürede yerine getirmek, benim en büyük görevlerimin arasındadır, çünkü Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sorunu, istihdam ve işsizliktir. İnsanlar aç; sanayici yatırım yapacak ki istihdam olsun. Tüm gücümüzle sanayiciye, organize sanayi bölgesine, ASTİM'e destek veriyoruz. Bugün Türkiye'nin en büyük sorunu işsizlik. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, gelin Aydın'a yatırım yapın, yeni fabrikalar açın. Ben büyükşehir belediye başkanı olarak sanayi odamız, ASTİM Organize Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle sizlere yardım etmeye hazırız. 81 vilayetten yatırımcıyı Aydın'a davet ediyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Çerçioğlu'ndan iki açılış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER