Başkan Gencer: Ronaldinho ve Pirlo transferi bitti, maddi destek lazım


Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ve Andrea Pirlo transferleri son noktasında her konuda anlaşıldığını, ocak ayından itibaren gelmemeleri için hiçbir neden kalmadığını tek sorunun maddi kaynak olduğunu söyledi. Gencer, transferin gerçekleşmesi için ise EXPO 2016'dan ve devlet yetkililerinden 5 milyon euro destek beklediklerini belirtti.

Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Gültekin Gencer, transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Transferler noktasında kamuoyunda bilgi kirliliği olduğunu aktaran Gencer, bu konulara açıklık getirmek için toplantıya karar verdiklerini ifade etti.

Geçen hafta İtalya'ya gittiklerini anlatan Gencer, burada Pirlo'nun menajeriyle masaya oturduklarını söyledi. Başka dünyaca ünlü futbolcuların menajerleriyle de masaya oturduklarını açıklayan Gencer, "İsimlerini saklasakta, bunların hepsi Antalyaspor'da oynamaya, gelmeye razı olduklarını, para dahi konuşmadan bunu bizzat kendileri belirttiler. Pirlo ile bir sürü para konusu ortaya atıldı. Pirlo'nun Antalya'ya gelmemesi için bir neden yok. Bir sebepte yok. Pirlo Antalyaspor'a her zaman gelmeye hazır." diyerek şöyle devam etti:

"Biz Antalya olarak Antalya'nın herşeyi yapabileceği bilinci içindeyiz. Ama bu tür yıldız futbolcuları transfer etmekte boyumuzu da kilomuzu da biliyoruz. Antalyaspor A.Ş. olarak neyi yapabileceğimizi biliyoruz. Antalyaspor olarak Pirlo ile de Ronaldinho ile de her türlü alt yapıyı oluşturduk. Antalyaspor olarak ikisinin de ocak ayından itibaren gelmemesi için bir neden yok. İki futbolcuyla da anlaşamadığımız hiçbir konu yok. İkisi de bizim davetlerimizi bekliyor."

Antalyaspor yıldızlar topluluğuyla birlikte EXPO 2016'yı birleştirmenin büyük bir fırsat olduğunu anlatan Başkan Gencer, "Bunu değerlendirmesi için Cumhurbaşkanımızı, başbakanı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile berabere hep birlikte bunu yapalım diyoruz. Biz hazırız. Bizim bu transferleri yapmamız için hiçbir engel yok. Bu konuda sadece bizim istediğimiz manevi destek değil maddi ve manevi destek. Bu destek verildiği takdirde hepimizin duyduğu transfer konuları anında bir günde netleştirmeye, imza altına almaya hazırız." dedi.

"RONALDİNHO ARALIK'TA ANTALYA'YA GELECEK"

Brezilya'nın dünya ünlü yıldız futbolcusu Ronaldinho'nun aralık ayında Antalya'ya geleceğini açıklayan Başkan Gencer, görüşme yapılacağını, alt yapısının oluşturduğunu söyledi.

Başkan Gencer, bu transferlerin 5 milyon euro gibi bir rakama tamamlanacağını söyledi. Gencer, 5 milyon euro gibi tanıtım yardımı konusunda destek istediklerini açıkladı. EXPO 2016'dan 5 milyon euro tanıtım desteği verilmesi halinde açılışına Ronaldinho ve Pirlo'nun dahil edilmek istendiği sorulan Gencer, "Cevabını çok rahatlıkla veriyorsun." diye cevapladı.

Gencer, Ronaldinho ve Pirlo transferinde her konuda anlaşıldığını, sadece 5 milyon euro destek beklediklerini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Gencer: Ronaldinho ve Pirlo transferi bitti, maddi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER