Başkan Yaşar, otizm hastası Veysi'ye akülü sandalye hediye etti


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde otizmli ve aynı zamanda fiziksel engelli olan Veysi Özdemir'e akülü sandalye hediye etti.

Nasrettin Hoca Ortaokulu'nun özel eğitim sınıfı öğrencisi olan Veysi'nin sınıfına giden Yaşar, sürpriz yaparak Veysi'nin ihtiyacı olan akülü sandalyeyi kendisine hediye etti.

Akülü sandalye karşısında heyecanını gizleyemeyen Veysi, Başkan Yaşar'a sarılarak mutluluğunu paylaştı. Veysi'nin annesi Ümmühan Özdemir de böyle bir günde kendilerini mutlu ettiği için Yaşar'a teşekkür etti. Özdemir, "Mutluluğumu ifade edemiyorum. Oğlum okula giderken, sokağa çıkarken çok zorlanıyordu. Biz de zorlanıyorduk. Bu sandalye işimizi çok kolaylaştırdı. Duyarlı davranışı için Başkanımız Fethi Yaşar'a çok teşekkür ediyorum. İyi ki var, bugün çocuğumun yüzü güldü. Allah'ta onu hep güldürsün." dedi.

Hepimiz birer engelli adayıyız." diyen Yaşar, "1 saat sonra ne olacağımızı yüce Allah'tan başka kimse bilemez. Veysi evladımızın hayatını kolaylaştırmak için ona bir sandalye hediye ettik. Belediye olarak engellilere yönelik çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Biz tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede hizmet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Okul çıkışında ise öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yaşar, öğrencilerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Yaşar, otizm hastası Veysi'ye akülü sandalye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER