Başkanlar Kocaoğlu ve Atila sahada da paslaştı

Başkanlar Kocaoğlu ve Atila sahada da paslaştı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Arena'nın yapımındaki işbirliğini sahaya taşıdı. Statta incelemeler yapmak üzere biraraya gelen başkanlar, çimlerde top sektirdi. Kocaoğlu ve Atila'nın paslaştığı sahanın aydınlatması ve Passolig ihalelerinin de yapıldığı, kısa sürede resmi maçların yapılmasına hazır hale geleceği belirtildi. Stadın mevcut durumu ve resmi maçlara uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kocaoğlu, İzmir'in önemli bir eksiğini tamamlayacağını söyledi.

Kocaoğlu ve Atila, Bornova Arena'nın ardından tamamlanma aşamasına gelen Altındağ Spor Komleksi'nde de incelemelerde bulundu. İki büyük spor tesisinin İzmir için büyük bir kazanç olduğunu söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila ile birlikte hem Bornova hem Bornova Arena'yı hem de Altındağ Spor Kompleksi'ni gezdik. Bornova Arena'nın aydınlatma ve Passolig ihalesi de yapıldı. Hızlı bir şekilde tamamlayıp İzmir futbolunun en acil ihtiyacı olan stat problemini bir nebze de olsa gidereceğiz." dedi.

Otogarın yakınında bulunan Altındağ Spor Kompleksi'nin de kısa sürede tamamlanacak aşamada olduğunu belirten Kocaoğlu, "Onu da tüm Altındağ, Işıkkent, Pınarbaşı, Yeşilova, Çamdibi bölgesinin kullanımına sunacağız. Büyük salonda müsabakalar yapılacak, diğer antrenman salonlarında çocuklarımız, gençlerimiz spor yapma olanağı bulacak. Hep birlikte hem Büyükşehir hem Bornova Belediyesi olarak Bornovalı, İzmirli hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Başkan Atila ise Büyükşehir Belediyesi'nden her iki projede de büyük destek gördüklerini belirterek, "Büyükşehir Belediyemiz'e, katkılarından dolayı bütün hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Daha güzel, yeni projelerle birlikte kentimize, Bornovamız'a, evimize daha iyi hizmetler vermeye çalışacağız." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkanlar Kocaoğlu ve Atila sahada da paslaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER