Başpehlivan Gökmen, Sındırgı'da kazandığı kupayı Başkan Sözen'e teslim etti


Balıkesir Sındırgı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan olan Antalya Manavgat Belediyesi güreşçisi Serhat Gökmen, kupayı Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teslim etti.

Hafta sonunda Sındırgı'da yapılan yağlı pehlivan güreşlerinde yarı finalde Mehmet Yeşil Yeşil'i, finalde de 2015 yılı Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu'yu yenerek birinci olan Serhat Gökmen, birinci olma sevincini Manavgat'ta Başkan Sözen ile yağlı güreşçi arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Kupayı teslim alan Sözen, başarısından ötürü Gökmen'i tebrik etti.

Hedefinin 2016'da Kırkpınar'da altın kemeri Manavgat'a getirmek olduğunu belirten Serhat Gökmen, ata sporu yağlı güreşe verdiği destek için Başkan Sözen'e teşekkür etti.

Kırkpınar'a Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim önderliğinde hazırladıklarını belirten Gökmen, "Hedefim Kırkpınar'da altın kemeri Manavgat'a getirmek. Çalışmalarımı bu yönde yapıyorum." dedi.

Belediye Başkanı Sözen de yaptığı açıklamada, Manavgat'ta ata sporu yağlı güreşe her zaman destek olduklarını olmaya da devam ettiklerini söyledi.

Başkan Sözen, önümüzdeki yıl Manavgat Belediyesi 5. Yağlı Güreşleri'nin Güreş Fedarasyonu tarafından 25 Eylül tarihinde yapılacağını sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Başpehlivan Gökmen, Sındırgı'da kazandığı kupayı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER