Batman'da 100 çam fidanı toprakla buluşturuldu

Batman'da 100 çam fidanı toprakla buluşturuldu

Batman'da faaliyet gösteren Real Konak Otel'in öncülüğünde Batman Üniversitesi kampüsünde 100 çam fidanı toprakla buluşturuldu.

Otelin Genel Müdürü Turgay Genç ile Koordinatörü Hüseyin Aslan'ın organize ettiği programda basın mensupları da çalıştıkları kurum adına birer fidan dikti. Real Konak Otel'in çalışanları, Batman Üniversitesi Ziraat Mühendislik fakültesi personelleri ve basın mensupları 100 çam fidanı toprakla buluşturdu.

Otelin Genel Müdürü Turgay Genç, otel olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir çalışmaya karar verdiklerini söyledi. Otel olarak 100 çam fidanı diktiklerini belirten Genç, şunları kaydetti: "Ağaçların çevre ve insan sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Her kurum her kişi bu tür çalışmalara katkı sunmalı. Otel olarak şunu göstermek istedik Batman'da tek amacımızın otelcilik hizmeti olmadığını göstermektir. Birileri 'bu işten ne çıkarınız var' diye sorduğunuzda 'kesinlik hiçbir çıkarımız yok' diyoruz. Tamamen çevreye yönelik bir çalışma yapıyoruz. Bugün burada 100 çam fidanı diktik. Bizden sonra gelenler bizi bu ağaçlarla hatırlayacaklar." CİHAN
<< Önceki Haber Batman'da 100 çam fidanı toprakla buluşturuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER