Benfica, Astana'da turu garantilemek istiyor


UEFA Şampiyonlar ligi C Grubu 5. maçında Portekiz ekibi Benfica'da teknik direktör Rui Vitoria, Astana'yı yenerek turu garantilemek istediklerini söyledi.

Kazakistan'ın başkenti Astana'ya gelen Benfica takımı bugün Astana Arena Stadı'nda ilk antremanı yaptı. Antremandan sonra teknik direktör Rui Vitoria, futbolcusu Pizzi(Luis Miguel Afonso Fernandes) ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Astana futbol takımının Atletico Madrid ve Galatasaray önünde önemli bir başarı sergilediğini söyleyen teknik direktör Vitoria, ekstra motivasyona gerek olmadığını, futbolcuların ne yapacağını bildiğini ve maçı kazanarak bir sonraki tura gidebileceklerini söyledi.

Maçın kendileri için zor olacağını ve sakat oyuncular olmasına rağmen takıma inancının tam olduğunu ifade eden Vitoria, eksi 15 derecede oynamaktansa suni zeminde oynamayı tercih edeceğini dile getirdi.

Grupta 9 puanla lider durumda olan Benfica, 2 puanla grubun sonuncusu olan Astana yarın yerel saat ile 21.00'de Astana Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Portekiz'de oynanan maçı Benfica 2 - 0 kazanmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Benfica, Astana'da turu garantilemek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER