Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı ne zaman? Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı, saat kaçta? Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı'na dair her ley bu sayfada....

Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak.

Siyah - Beyazlılar UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki dördüncü maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı misafir edecek. Dev karşılaşmayı stadyumdan takip edemeyecek olan binlerce futbol sever "Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta?" sorusuna cevap arıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma saat 19.00'da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Karşılaşmada Alman hakem Felix Zwayer düdük çalacak. Zwayer'in yardımcılıklarını Rafael Foltyn ve Holger Henschel yapacak.

"Onu hemen sattınız!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova'nın oyun planına hâkim olduklarını söyledi. Aksayan öğrencilerini kesebileceğini belirtten deneyimli teknik adam, "Kulübede oturmayı da bilmek ve hazır olmak lazım." ifadelerini kullandı. Mustafa Pektemek'e ilişkin transfer iddialarına da değindi: “Onu hemen sattınız! Öyle bir şey düşünmüyorum." dedi.

"Gökhan ve Quaresma becerilerini doğru kullanmadıklarında takıma zarar verebiliyor"

Güneş, "Quaresma'yı, Kasımpaşa önünde beklentileri karşılayamadığı ikinci yarıda kenara aldım. Biraz sinirlenmişti ki zaten böyle olmalı. Gökhan ve Quaresma becerilerini doğru kullanmadıklarında takıma zarar verebiliyor. Dünyanın en iyisi olsanız bile yanınızdakine şans doğabilir.” ifadelerini kullandı. Kasımpaşa mücadelesinde çok eleştirilen Alexander Milosevic'i top tekniği ve oyun görüşü açısından öven Güneş, İsveçli stoperin yakın markajdaki sıkıntısına işaret etti. Güneş, idmanlara katılan Veli Kavlak'ın ise zamana ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekledi.

Gomez, yeniden Rus ekibini üzmek istiyor

Beşiktaş'ın forveti Mario Gomez, deplasmanda üzdüğü Lokomotiv Moskova'ya, İstanbul'da da gol atmak istiyor. Alman futbolcu, bu sezon 13 resmi maçta 9 kez fileleri sarstı.
<< Önceki Haber Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER