Beşiktaş'ta Türk milliler döndü, takım denge ve kuvvet çalıştı


Beşiktaş, Süper Ligin 4. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Türk milli takımından dönen oyuncuların da katıldığı antrenmanda oyuncular denge ve kuvvet çalışması yaptı.

Beşiktaş'ta Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına günün ilk idmanıyla devam edildi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman denge, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde yapıldı. Antrenman takım halinde salonda yapılan çalışma ile başlarken, 45 dakika süren salon çalışmasında denge ve kuvvet çalışmaları değişmeli olarak yapıldı. Saha çalışmasında ise 6 grup halinde yapılan ayak tenisi ve şut çalışması ile antrenman sona erdi.

Yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürerken, antrenmana milli takımlarda olan Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Alexander Milosevic katılmadı. A Milli Futbol Takımı'ndan dönen Olcay Şahan, Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre ise takımla birlikte çalıştı.

Eslem Öztürk, Hamza Küçükköylü ve Hüseyin Yılmaz da A takımın antrenmanına katıldı.

Beşiktaş'ta 13 Eylül Pazar günü saat 17.00'de oynanacak Medipol Başakşehir maçının çalışmalarına akşam saat 17.00'de yapılacak günün ikinci antrenmanıyla devam edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Türk milliler döndü, takım denge ve kuvvet... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER