Boşandığı eşi tarafından öldürülen kadın toprağa verildi


Çekmeköy'de önceki güne boşandığı eşi tarafından çalıştığı işyerinde öldürülen Ayşe Yazıcı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün Turgut Özal Bulvarı'nda gerçekleşen olayda, Behçet Y., 2 yıl önce boşandığı eşi Ayşe Yazıcı'nın (38) çalıştığı işyerine geldi. Tartışma sonucu Behçet Y. silahıyla bir çocuk annesi Ayşe Yazıcı'yı ve orada bulunan 2 çocuk annesi Leyla Ad'ı ateş ederek öldürdü. Behçet Y. olay yerinden kaçarken cenazeler hastane morguna kaldırıldı.

Bugün morgdan alınan Ayşe Yazıcı'nın cenazesi namaz için Alemdağ'daki Hz. Hüseyin Camii'ne getirildi. Cenazeye Yazıcı'nın ailesi ve yakınları katıldı. Öğle vakti kılınan Ayşe Yazıcı'nın tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Yazcı'nın cenazesi Valide Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cinayete tepki gösteren Ayşe Yazıcı'nın amcaoğlu Erol Yazıcı, "Allah kimseye bu acıyı vermesin, yaşatmasın. Böyle bir şey yaşanmasın. Zanlı yakalanmadı. Benim kuzenim. Küçüklükten beri evladım gibi yetişmiş bir insandı. Hiç kimseye zararı olmayan genç bir insandı. Bu cani insan, bir genci hayattan kopardı." ifadelerini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Boşandığı eşi tarafından öldürülen kadın toprağa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER