Böyle öğretmen olmaz olsun!

Ümraniye’de Fatih İlkokulunda 1. sınıf öğrencilerinin tahtaya el yazısı yazamamasına sinirlenen T.K. isimli sınıf öğretmeni öğrencilere feci şekilde dayak attı.

Böyle öğretmen olmaz olsun


İstanbul'un Ümraniye ilçesindeki Fatih İlkokulunda 1. sınıf öğrencilerinin tahtaya el yazısı yazamamasına sinirlenen T.K. isimli sınıf öğretmeni öğrencilerden birine feci şekilde dayak attı. Okuldaki dayak skandalı bir öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. 
 
Daha önce de Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan, şu anda ise Ümraniye'deki Fatih İlkokulunda 1-G Sınıf Öğretmenliği yapan T. K., öğrencilerden tahtaya yazı yazmasını istedi. Yazı yazmakta zorlanan Bayram isimli öğrenciye ağır hakaretle bulunup darp eden öğretmenin o anları bir öğrencinin telefon kamerasına saniye saniye yansıdı.

Videoda, öğrencinin korkulu bakışlarına aldırış etmeden dayak ve hakaretlerine devam eden öğretmenin, öğrenciye tokat attığı görüldü. Bir öğrenci tarafından çekilen görüntüde, sorulara cevap veremeyen öğrencinin korkudan titrerken altına kaçırdığı görülüyor. İddiaya göre aynı okulda okuyan diğer öğrenciler de okula gitmek istemiyor. Dayak ve hakaretlere maruz kalan öğrencinin velisi ise çocuğunu zorla okula getirdiğini söyledi. 

Dayak skandalıyla ilgili henüz okul yetkililerinden resmi bir açıklama yapılmazken, velilerin şikayetçi olduğu öğretmen hakkında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün cezai işlem yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor. 

Milli Gazete
<< Önceki Haber Böyle öğretmen olmaz olsun! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER