Burçlu öğrenciler stadyumda kitap okuma programı düzenledi

Burçlu öğrenciler stadyumda kitap okuma programı düzenledi

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu öğrencileri Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nı Kozan Stadyumu'nda kutladı. Stadyumda kitap okuyan Burçlu minikler, her yerde ve her zaman kitap okunabileceği mesajı verdiler.

Öğretmenleri ile birlikte Kozan Stadyumu'na giden ve burada bir ders saati boyunca kitap okuyan Burçlu minikler, kitap okumanın önemine dikkat çekti. Kitap okumayı çok sevdiklerini söyleyen öğrenciler, başta çocuklar olmak üzere dünyadaki tüm insanların kitap okuması gerektiğini belirtti. Kitap okuyarak kendilerini geliştirdiklerini söyleyen Burçlu minikler, "Kitap okumayı çok seviyoruz. Her gün en az 1 saat boyunca kitap okuyoruz. Çünkü okuyarak bilgileniyoruz. Bu nedenle dünyadaki herkesin kitap okumasını istiyoruz. Kitaplarımızı her zaman yanımızda bulundurmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu Müdürü Abdülhadi Kaya, kitap okuma konusunda toplumsal mesaj veren öğrencilerine teşekkür etti. Toplumda herkesin kitap okumanın öneminden bahsettiğini ancak buna rağmen çok fazla kitap okumadığını belirten Kaya, kitap okuma alışkanlığının ve kitap sevgisinin küçük yaşlarda kazanıldığını vurguladı. Bu nedenle geleceğin teminatı olan çocuklara kitap okuma sevgisi ve alışkanlığını küçük yaşlarda aşılamaya çalıştıklarını söyleyen Kaya, "Çocuklarımız gerçekten kitap okumayı seviyorlar. Bu nedenle Dünya Çocuk Kitapları Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, büyüklerinde kitap okumasını istedikleri için stadyuma giderek, her yerde ve her zaman kitap okunabileceğini bizzat göstermeye çalıştılar. Kitap insanın zihinsel gelişimini olumlu yönde etkiliyor ve biz bunun bilincindeyiz. Bu nedenle çocuklarımızın daha fazla kitap okumalarını destekliyoruz. Başarı ve bilgiye giden yol kitap okumaktan geçiyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Burçlu öğrenciler stadyumda kitap okuma programı düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER