Bursa Büyükşehir Stadyumu Trabzonspor maçı ile seyirciyle buluşuyor


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyum yarın oynanacak Bursaspor - Trabzonspor maçı ile kapılarını resmi olarak seyirciye açıyor. 44 bin kişilik statta VIP tribünleri tamamlanmadığı için buraya seyirci alınmayacak.

Bursaspor yönetimi ilk kez bir müsabakaya ev sahipliği yapacak stadyuma gelen taraftarlara takip etmeleri gereken güzergahı internet sitesinden açıkladı.

Müsabakaya toplu taşıma araçlarıyla yaya olarak gelecek olan taraftarlar Bursaray Acemler İstasyonu'ndan itibaren açılmış olan yaya yolunu kullanarak veya Hayran Caddesi üzerinden stadyuma ulaşabilecekler.

Batı tribünü (Protokol, VIP, Basın, Batı Alt) seyirci girişleri Hayran Caddesi üzerinden stadyumun Güney Batı Kapısı'ndan gerçekleştirilecek.

TRABZONSPOR TARAFTARLARI

Trabzonspor taraftarları Eker Park'ta oluşturulacak toplanma noktasından stadyuma otobüslerle intikal ettirilecek. İntikal işlemleri saat:13.00'ten itibaren başlayacak.

Müsabakaya Bursaray ile gelecek olan Trabzonspor taraftarlarının Nilüfer İstasyonu'nda inerek Eker Parkı'na gelmesi gerekiyor.
Kentin diğer noktalarından misafir tribününe yaya olarak gidecek Trabzonspor taraftarlarının ise Sheraton Otel güzergahını kullanmaları gerekiyor.

STADYUM OTOPARK KULLANIMI

Bursaspor yönetimi stadyumun otopark alanlarının aktif olarak bu maçta kullanılamayacağı için müsabakaya gelecek olan taraftarların toplu taşımayı tercih etmesini istedi.

Müsabakada akredite edilmiş olan Canlı Yayın Araçları, Batı tribününe Sheraton Otel'in yanındaki kontrol noktasından geçerek Basın Otoparkı'na ulaşabilecek.

Protokol otoparkına ise sadece Stadyum Araç Giriş Kartı'na sahip araçların geçişine izin verilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursa Büyükşehir Stadyumu Trabzonspor maçı ile seyirciyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER