Bursa'da Hamzaoğlu fırtınası


Bursaspor'un başında çıktığı 9 maçın 8'ini kazanmayı başaran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yeşil beyazlı camiayı gelecek için umutlandırdı.

Sezona Ertuğrul Sağlam ile başlayan ancak bir türlü istenilen sonuçları alamayan Bursaspor'da, 17 Aralık 2015 tarihinde Hamza Hamzaoğlu dönemi başladı. İlk resmi maçında ligde Konyaspor'a deplasmanda 1 - 0 mağlup olan Hamzaoğlu, bu tarihten sonra lig ve kupada oynadığı bütün maçları kazanmayı başardı.

Bursaspor, önce ligde Mersin İdmanyurdu'nu 2 - 1 yendi. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Trabzonspor'u 4 - 2, ardından Gaziantepspor'u 3 - 2 mağlup etti. Başarısını Türkiye Kupası'nda da sürdüren yeşil-beyazlı takım, Eskişehirspor'u 4 - 1 yendi. Ardından Boluspor'u evinde 3 - 0 ve deplasmanda 1 - 0'lık skorlarla geçti. Gençlerle çıktığı maçta Tepecikspor'u 4 - 2 yenen Bursaspor, dün akşam oynanan Eskişehirspor maçını da 3 - 2 kazanmayı bildi.

Takımın başında çıktığı 9 maçın 8'ini kazanan Hamza Hamzaoğlu, yeşil-beyazlı camiayı gelecek adına umutlandırırken, taraftarlarda büyük heyecan oluşturdu. CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'da Hamzaoğlu fırtınası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER