Bursaspor: 0 - Eskişehirspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Fevzi Demirhan
Bursaspor: Mert Günok, Luis Advincula,Serdar Aziz, Dany Nounkeu, Aziz Behich, Ricardo Faty, Cristobal Jorquera, Miroslav Stoch, Filipe Josue, Balazs Dzsudzsak, Tomas Necid
Eskişehirspor: Ruud Boffin, Birol Parlak, Sezgin Coşkun, Anıl Karaer, Nzuzi Toko, Özgür Çek, Kaan Kanak, Engin Bekdemir, Ben Khalifa, Matias Defederico, Theofanis Gekas
Sarı kartlar: Dk. 16. Ben Khalifa, Dk. 45. Engin Bekdemir (Eskişehirspor), Dk. 18 Cristobal Jorquera (Bursaspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 6. haftası son maçında Bursa'da karşı karşıya gelen Bursaspor ile Eskişehirspor karşılaşmasında ilk yarı gölsüz berabere tamamladı.

13. dakikada ilk pozisyon konuk Eskişehirspor adına geldi. Bu dakikada Eskişehirspor'dan Engin'in ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla dışarı çıktı.

16. dakikada Bursaspor'dan Necid'in pası ile soldan ceza alanına giren Aziz Behich'in sert şutunda top az farkla kale direğinin üstünden avuta çıktı.

24. dakikada Josue'nin ara pasıyla ceza sahasına giren Stoch bekletmeden vurdu. Ancak top fileler yerine üstten auta gidince ev sahibi takım maçın en net pozisyonundan yararlanamadı.

32. bu dakikada Eskişehirspor'dan Özgür Çek'in ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Mert topu iki hamlede güçlüklü kontrol edebildi.

38. dadikada Bursaspor'da soldan Aziz Behich'in ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Josue topu sağdan gelen Dzsudzsak'ın önüne bıraktı. Dzsudzsak ise aldığı topu sert bir şutla kaleye gönderdi. Ancak top kale çizgisine paralel bir şekilde ters taraftan dışarı çıktı. Böylece ev sahibi takım çok öneli bir pozisyondan yararlanamadı.

45. dakikada kazanılan serbest vuruşta Bursaspor'dan Balazs Dzsudzsak'ın vurduğu top az farkla dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı da 0 - 0 berabere sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor: 0 - Eskişehirspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER