Bursaspor, liderden 3 puan istiyor


Bursaspor, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 5. haftasında yarın saat 20.00'de lider Fenerbahçe ile karşılaşacak. 4 maçta henüz bir galibiyeti bulunan yeşil beyazlı takım, güçlü rakibini yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor.

Karşılaşmayı Trabzon Bölgesi üst klasman hakemlerinden Barış Şimşek yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Hanoğlu yapacak, dördüncü hakem ise Serkan Gençerler olacak.

EN SON ERTUĞRUL SAĞLAM YENMİŞTİ

İki takım arasında ligde şuana kadar oynanan 92 karşılaşmanın 47'sini Fenerbahçe kazandı. Bursaspor 13 maçta galip gelirken, 32 maç ise beraberlikle bitti. Bursaspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Fenerbahçe'yi en son 22 Şubat 2010 tarihinde yenmişti.

ESKİ DOSTLAR BU KEZ RAKİP

Bursaspor'dan sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Şen, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve gol kralı Fernandao, ilk kez eski takımlarına karşı oynayacak. Bursaspor'un Fenerbahçe'den bir yıllığına kiraladığı Miroslav Stoch ise mukavelesindeki madde gereği sarı lacivertli takıma karşı bu maçta forma giyemeyecek.

BURSASPOR'UN MUHTEMEL KADROSU

Sakat yada cezalı oyuncusu bulunmayan Bursaspor'un, zorlu maça şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: "Mert Günok, Erdem Özgenç, Serdar Aziz, Dany Nonkeu, Emre Taşdemir, Ricardo Faty, Hajime Hosogai, Sercan Yıldırım, Cristobal Jorquera, Balazs Dzsudzsak, Tom De Sutter (Necid)"
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, liderden 3 puan istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER