Bursaspor, ligin en az gol atan takımları arasında


Süper Ligin ilk yarısını 18 puanla 14. sırada bitiren Bursaspor, 17 maçta attığı 16 golle ligde en az gol atan takımlar arasında yer aldı. Yeşil beyazlı takım, kalesinde ise 27 gole engel olamadı.

Süper Lig Hasan Doğan 2015-2016 Sezonu'nda devreyi Beşiktaş, 41 puan ve 41 golle ligin zirvesinde tamamladı. 27 golü bulunan Fenerbahçe ikinci, Galatasaray ise 38 golle üçüncü sırada yer aldı.

17 maçta 11 mağlubiyet, 6 galibiyet alan Bursaspor ise en az gol atan takımlar arasında sondan 6. oldu. Yeşil beyazlılar, 16 gol atmasına karşın kalesindeki 27 gole engel olamadı.

YERLİ OYUNCULAR 2 GOL ATABİLDİ

Bursaspor'un golleri yabancı oyunculardan geldi. Takımın gol yükünü 8 golle Tomas Necid çekerken, Macar oyuncu Balasz Dzsudzsak 3, Dany Nouenkou , Ricardo Faty, Bekir Yılmaz, İsaac Cuenca, Sercan Yıldırım 1'er gol atabildi. Bursaspor'da Sercan ve Bekir'in birer golleri dışında yerli futbolcuların gol atamaması ise dikkat çekti.

YENİ TRANSFERLER HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Sezon başında Ozan Tufan, Volkan Şen, Fernandao, Bakambu, Belluschi gibi 8 yıldız oyuncusunu satmak zorunda kalan yeşil beyazlıların yeni transferleri de hayal kırıklığı oldu. Bursaspor, sezon başında kaleci Mert Günok, Ricardo Faty, Balasz Dzsudzsak, Tom de Sutter, İbrahim Serdar Aydın, İsaak Cuenca, Luis Advincula, Dany Nouenku, Jorquera, Erdem Özgenç, Hosogai, Tomas Sivok, Tomas Necid, Stoch, Sedat Berisha, Josue, İbrahim Sürgülü'yü kadrosuna katmıştı.

SAĞLAM GİTTİ, HAMZAOĞLU GELDİ

Sezona Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile başlayan Bursaspor, 13 hafta sonunda Sağlam ile yollarını ayırdı. Bir süre Ersel Uzgur'un çalıştırdığı yeşil-beyazlı takım, ligin 16. haftasında Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu'a emanet edildi. Tecrübeli teknik adamın devre arasında takımı toparlamaya yönelik transferler yapması bekleniyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, ligin en az gol atan takımları arasında Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER