Bursaspor'un eski başkanları kongre istedi

Bursaspor'un eski başkanları kongre istedi

Bursaspor'un eski başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Eski başkanlar, takımın kötü durumdan çıkması için olağanüstü kongre yapmakta yarar olduğu görüşünü ifade etti.

Toplantıya, Bursaspor eski Başkanları ve Divan Başkanlık Kurulu ilk Başkanı Kadri Şenkaya ile Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç ile eski başkanlar katıldı. Divan kurulu başkanı İdris Sevinç, şunları söyledi:

"Toplantı çok olumlu geçti her şeyden önce Belediye Başkanı her zaman olduğu gibi yine Bursaspor'un arkasında olduğunu söyledi. Bizler de Bursa camiası olarak neler yapabileceğimizi konuştuk. Kötü durumda olan Bursaspor'a Bursa olarak taraftar olarak sahip çıkmamız gerektiğini belirtik.

Bu yönetimin güven tazelemesi gerektiğini, inatlaşmanın Bursaspor'a fayda getiremeyeceğini ilettik. Toplantıya katılan tüm başkanların aynı fikirde olduğunu bildirdik. Bursaspor eski başkanlarından Recep Günay ise bundan sonra Bursaspor'un küme düşmeden nasıl kurtulabileceğini ve bu takım düştüğü takdirde bir daha çıkamayacağını belirterek bizlerde günahı ve sevabı ile yönetimin güven tazelemesi gerektiğini belirtik."
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor'un eski başkanları kongre istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER